tiistai 13. tammikuuta 2015

Leather Shorts





nahkashortsit Mango - pooloneule Esprit (eri väreissä täältä) - takki Mango (mustana täältä)
 ylipolvensaappaat River Island (samantyyppiset täältä) - pipo Norton
 villakäsineet H&M - laukku Louis Vuitton Favorite MM

Koko talvi on tullut lähinnä kuljettua farkuissa jo ihan käytännön syistä, mutta hieman alan kaivata vaihtelua alaosiin, joten lauantaina päätin lähteä kaupungille nahkashortseissa yhdistettynä paksuihin sukkahousuihin ja ylipolvensaappaisiin, muutaman asteen pakkasessa näin pärjäsi hyvin, vaikka ulkona tulikin oltua. Tällaista asua kaavailin jo tässä postauksessa, joten vihdoin sain sen toteutettua käytännössä tosin hitusen kollaasista poiketen. Harmaan takin myötä tuntuu muillekin vaatteille tulevan käyttöä ihan uudella lailla. 

Korkeavyötäröiset aitonahkaiset shortsit löysin jokunen aika sitten Mangolta, nyt talvella yhdistin ne tosiaan vaaleaan poolon ja pipoon, mutta innolla odotan kevättä ja kesää kun shortseja pääsee käyttämään keveiden vaaleiden puseroiden kanssa. Taidanpa pakata shortsit Marbellaankin mukaan. 

Linkit mainoslinkkejä!

21 kommenttia:

  1. Vitsi kuin kivat shortsit! :) Itsellä himotuksena kellohelmainen nahkahame, muttei ole vielä tärpännyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Useammin pitäisi käyttää myös talvella muutakin kun niitä ainaisia farkkuja. Nahkahame olisi kanssa kiva :)

      Poista
  2. Kertakaikkisen onnistunut ja ihana asu!! Itse oon kyl niin vilukissa etten ehkä aivan vielä (maaliskuun eka päivä sit haha) shotseissa ulos lähtisi mutta nyt kun ne shotsit alesta löytyivät odotan jo innolla niiden käyttöönottoa ;) erittäin samantyylistä asua onkin ollut mielessä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! :) Ja shortsit jalkaan vaan!! Hyvin tarkenee jos on joku -3 astetta, tuntui että oli lämpimämpi noin kuin farkuissa, ja takki auki olin koko ajan ulkona :D Nyt aionkin haastaa itseni käyttämään myös hameita ja mekkoja enemmän näin talvella! Mulla kävi supertuuri noiden shortsejen kanssa, kun Mangolta sai tuolloin kaikesta 40% alen, eli sain aitonahkaiset shortsit alle 30 eurolla! Ennestään löytyy yhdet tekonahkaiset, mutta ne lähtevät nyt myyntiin näiden uusien tieltä :) Tänä vuonna on kyllä muutenkin aleissa onnistanut, niin takki kuin tämä päällä oleva peruspoolo ovat aleista peräisin! Alappas esittelemään omia alelöytöjäsi ;)

      Poista
    2. Pitäisiköhän sitä sitten uskaltautua kokeilemaan jos oot kerta tota mieltä ja ainahan sitä voi mennä vaatteet sitten vaihtamaan jos pystyyn meinaa jäätyä :P ihan huikean hyvä tuuri kyllä sulla käynyt nytten alejen suhteen ihan kateus iskee, ei vaan ;) tarkoitus olis kyllä alejuttuja ja muita kauheasti tässä esitellä mutta kuten ehkä huomata on saattanut on ollut hieman hiljaisempaa syystä että läppärin laturi on epäkunnossa enkä pääse koneelle :( täältä tabletilta tätäkin kirjoittelen! Toivottavasti nyt viikonloppuna on jo tilanne toinen :)

      Poista
  3. Näyttää super hyvältä!! Minäkin olen katsellut nahkashortseja sillä silmällä, housuille en ole vielä ihan lämmennyt, mutta shortsit olisivat niin kivat sukkahousujen ja paksun neuleen kanssa - juuri niin kuin asussasi! :) Satutko löytämään näitä enää Mangon omilta sivuilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun kommentoit pitkästä aikaa! :) Shortsit on kyllä kivaa vaihtelua näin talvella ja ajattelin, että aitonahkaisille shortseille tulee kyllä käytöä ympäri vuoden. Näitä on kyllä edelleen saatavilla, itse tilasin ehkä n. kk sitten nettikaupasta! Otan shortseissa aina koon suuremman kuin mitä normisti käytän, niin tein nytkin ja nappiin meni. Täältä löytyy : http://shop.mango.com/FI/p0/women/high-waist-leather-shorts/?id=43090018_99&n=0&ts=1421149687146

      Poista
    2. Tein juuri itselleni lupauksen kommentoida suosikkiblogeihini hieman useammin, kun se on viime aikoina jotenkin jäänyt :) Kiitos linkistä, olen jo sormi näppäimellä tilaamassa! Tuota kokoa jäinkin vielä pohtimaan ja mietin 34 ja 36 välillä, Mangon koot voivat joskus olla tosi pieniä ja etenkin korkeavyötäröisissä malleissa isompi on yleensä parempi... Jään funtsimaan, mutta laitan kyllä ehdottomasti tilaukseen ;) Ihanaa viikkoa Anne!

      Poista
    3. Jos yhtään auttaa niin mulla on koko 36 ja normisti siis käytän 34:ää. Esim. tämä päällä oleva takki on XS ja sen kanssa taas mietin onko liian iso. Joten joo, Mangon koot kyllä vaihtelee! Mulla on kyllä muitakin Mangon shortseja ja kaikki ovat kokoa 36. Sitä en tiedä löystyykö nahka sitten minkä verran käytössä...

      Kiitos ja sitä samaa! :)

      Poista
  4. Tosi kiva kokonaisuus! Itse arastelen nahan käyttöä vaatteissa, mutta muiden päällä näyttää tosi hyvälle.. juuri tällä tavalla kun on yhdistettynä pehmeään neuleeseen niin ei näytä liian rajulle :) Mutta erityisesti tykkään kyllä tosta takista! Mulla on ollut vähän etsinnässä vastaavan tapainen, suoralinjainen villakangastakki.. ainoa vaan, ettei varsinaisesti olisi tarvetta, mieli vaan tekisi kun näyttävät niin kivoille, kuten toi sunkin :)

    Niin ja pakko muuten vielä kiittää siitä Ichin kaulahuivivinkkauksesta, jonka täällä blogissa joskus syksyn puolella jaoit. Tilasin silloin harmaan ja se on kyllä ollut koko talven ihan ykkössuosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Mulla oli ennen sama juttu nahan kanssa, että tuntui liian rajulle, sen jälkeen kun ostin biker-nahkatakin aloin tykkäämään nahasta tosi paljon, juuri pehmeiden vaatteiden kanssa yhdistettynä. Meinasin yhdistää tähan asuun mustan Lilyn, mutta tuntui, että yksi musta nahkajuttu asussa riittää ja laitoin tuon Vuittonin.

      En olisi minäkään takkia kyllä varsinaisesti tarvinnut, mutta kun sattui hyvä kohdalle niin pakko oli mukaan napata ja käyttöä on kyllä tullut! Ja alestahan kannattaa ostaa, joten jos sinullekkin hyvä sattuu kohdalle, niin osta pois sanon minä ;)

      Ja ihan mahtavaa kuulla, että huivi-vinkistä oli hyötyä! :)

      Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  5. Vau Anne, ihana asu, aina yhtä tyylikäs! :)

    VastaaPoista
  6. Mitä kokoa tuo pooloneuleesi on? :)

    VastaaPoista
  7. Vau, sun asut on aina niin upeita! Mä oon just niin vilukissa että paksut sukkahousutkin tuntuu kylmältä vaihtoehdolta pakkasella jos tarvitsee olla yhtään ulkona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Minäkin kyllä pukeudun sään mukaan, mutta jos mittari näyttää ihan pari pakkasastetta tarkenee hyvin näin :) Jos olisi ollut plussanpuolella olisin laittanut saappaiden tilalle nilkkurit. Työpäivinä kun aina tulee käytettyä farkkuja + neuletta, on kiva välillä viikonloppuna pukeua jotain muuta. Onneksi pian on kevät niin kaikki helpponee! :)

      Poista
  8. Ihana asu Anne! Voi vitsi noita pipojasi himoitsen, missään ei enää ole tuon tapaisia tupsupipoja! Ehkä ensi talvena... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Nortonin pipoja kyllä suosittelen, lämpimiä, laadukkaita ja vielä hyvännäköisiä! Hinta vähän kirpaisi, mutta nyt näitä käyttäneenä voin sanoa, että kannatti! Esim. siinä uudessa Stockan pipossa ei ole vuorta, niin se ei kyllä lämmitä niin kuin nämä. Eli minä kyllä suosittelen pipoa, jossa on fleece-vuori. Tulipas kunnon mainospuhe :D

      Poista
  9. Googlauksen kautta löysin blogiisi, tuo laukku on aivan ihana, ilmeisesti favorite MM koossa? Oletko tehnyt tästä omaa postausta ? Itse harkitsen laukun ostamista, miten hyvin tähän mahtuu tavaraa ? Kiitos jos jaksat kommentoida !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on tosiaan Favorite MM-koossa. En ole tehnyt laukusta erikseen esittelyä :) Mahtuu mielestäni todella hyvin pieneksi laukuksi, jos vertaa vaikka Vuikkarin Evaan tai Pochetteen :)

      Poista