maanantai 12. tammikuuta 2015

Huulimeikin Suosikki

En yleensä kirjoittele kosmetiikasta, sillä en koe aiheen olevan ihan omaa "alaani". Nyt olen kuitenkin löytänyt ihan mahtavan tuotteen mitä huulimeikkiin tulee, joten halusin ehdottomasti vinkata siitä teille, aiemmin olen tainnut tuotteesta ohimennen jotain mainita. Itse en seuraa kosmetiikkablogeja, varmasti jokunen on kyseisestä tuotteesta kijoitellutkin, mutta mikäli joltain on tämä tuote mennyt ohi, ajattelin kirjoitella tästä näin amatöörin näkemyksestä.


Olen vannoutunut huulikiillon käyttäjä, vaikken kosmetiikkahyllyillä juuri muuten viihdy, huulikiiltoja silti toisinaan tykkään ostaa, oli tarvetta tai ei. Olen kokeillut kiilloissa kalliimpia ja halvempia merkkejä, toisinaan pettynyt ja toisinaan taas yllättynyt positiivisesti. Tykkäisin käyttää myös huulipunia, mutta olen kokenut ne vähän liian hankalaksi, sillä punan kanssa tulee katsoa peiliin ja minulle on tärkeää pystyä maalaamaan huulet ilman peiliä ihan lennossa. Nyt olenkin löytänyt mahtavan tuotteen, jossa yhdistyy kiillon helppous ja punan pigmentti, kyseessä on Maybelline Color Elixir huulilakka. Monissa asukuvissa onkin kyseistä kiiltolakkaa huulissani näkynyt viimeisten kuukausien aikana. Tämä tuote on tullut meikkipussiini jäädäkseen!

Tuote on helppo levittää, pigmentti on tosiaan kuin huulipunassa, mutta kiiltää huulissa kuin huulikiilto, eikä kuivata huulia. Tuote pysyy huulilla kohtalaisen hyvin eikä valu leualle, jotkut kiillot kun niin tuppaavat tekemään. Hintaakaan ei tuotteella juurikaan ole, sillä tätä myy niin Stockmann, Sokos kuin marketitkin n. 10 euron hintaan. Kiiltolakkaa on Suomessa saatavilla kahdeksaa sävyä. Itseltäni löytyy kirkkaanpunainen sävy Signature Scarlet 505, kirkkaanpinkki sävy Hibiscus Haven 110 ja neuraalimpini sävyinä Rose Redefined 710 ja Caramel Infused 725. Ihan ensimmäisenä hankin kirkkaanpunaisen ja se on kyllä suosikkini edelleen. Kesäksi haluan ehdottomasti rusketuksen kaveriksi myös korallisen sävyn. Suosittelen kokeilemaan, sain jopa anopin ostamaan omansa! ;)

11 kommenttia:

  1. Haha, mulla on ollut näistä samoista luonnoksissa juttu venttaamassa viime silaustaan...


    Nämä ovat niin ihania! <3 Mulle tuli näitä blogin kautta kokeiluun melkein kaikki sävyt, ja olen ehtinyt testaamaan niistä ehkä puolet, ja ihan myyty olen jo nyt. :D MUTTA, laitan kyllä noiden pigmenttisimpien sävyjen kanssa aina väritöntä huultenrajauskynää, koska väri tuppaa mulla ainakin valumaan päivän mittaan huulten rajojen yli. Kynä estää sen, ja homma pelittää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nt äkkiä sitten postausta julkaisemaan, olisi kiva lukea! ;)

      Voi vitisit olisinpa minäkin saanut nämä, onneksi tosiaan ei ihan järkyttävän hitaisia ole :D Ja kiitos kun kerroit, tuosta vinkistä on varmasti hyötyä monille :) Itse en osaa huultenrajauskynää käyttää ja menen aina sieltä missä aita on matalin mitä meikkaamiseen tulee :D Mulla on myös tapana lisäillä huulikiiltoa koko ajan oli tarvetta tai ei, varmaan vähän sama kuin joillekkin on tupakan poltto :D

      Poista
  2. Multa on myös mennyt nämä ihan ohi joten kivaa kun kirjotit näistä! Minäkään en huulipunia juurikaan rakasta mutta Clarinsilla on Joli Rouge kiiltopuna, joka on niiden väliltä ja niitä käytän vannoutuneesti ja myös Clarinsin huulikiillot on hyviä. Ne on tietty sen noin 20e hinnaltaan. Ehdottomasti aion kokeilla näitä Maybellinen tuotteita, näkyy nimittäin kuvissakin tuo väri kivasti sulla eikä kuva syö sitä väriä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihanaa jos edes yksi ihminen sai tästä postaukseta vinkkiä :) Minun mielestä tätä kyseistä kiiltoa ei ole ihan hirveän kauaa myynnissä ollutkaan vielä, ensimmäisen ostin joskus syksyllä ja taisi olla silloin vasta tullut. Itse kun olen niin kamalan pihi kosmetiikan suhteen että menen ihan markettimeikeillä :D

      Poista
  3. Mulla on mennyt nämä nyt kyllä ihan kokonaan ohitse. Huulituotteita on tosin kotona niin paljon, että en tiedä mihin kaikkialle niitä oikein säilöisin :D Saa nähdä lankeanko, vasta tilasin uutta huulikosmetiikkaa tässä pari tuntia sitten, mutta ne ei olleet näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä multakin huulituotteita löytyy vähän liikaakin, muta pitäähän sitä valinnanvaraa olla ;) Laukussakin pyörii aina useampi putilo. Tottakai voi vielä yhden tällaisenkin hankkia, pitäähän sitä kokeilla ;)

      Poista
  4. Juuri olenkin aikeissa mennä loppuviikolla kosmetiikkaostoksille lähes kaiken ollessa (taas) samaanaikaan lopussa. Ainahan on tilaa yhdelle jos toiselle huulikiillolle joten taidanpa ottaa kokeiluun ;) Kiva kun kirjottelit tämmöisen jutun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikkihan ne meikit loppuu aina samaan aikaan, tuttu juttu :D Itse oikeastaan lähes inhoan ostaa meikkejä, esim. meikkivoidetta käytän aina samaa. Kerran yksi loistotuote lopetettiin ja olin ihan ongelmissa kun piti löytää uusi vastaava. Mutta tosiaan huulikiiltoja tykkään kokeilla uusia, näistä tykkään todella :) Varsinkin pinkistä ja punaisesta.

      Poista
  5. Diorin huulilakat on omat lempparit. Pinkki ja punainen löytyykin meikkipussista :) nude ja koralli olisi oiva lisä, vähän mietin myös viininpunaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en henk.koht huomaa mitään eroa Diorin ja markettihuulikiiltojen välillä, joten suosittelen kokeilemaan näitä Maybellinen omiakin :) Lutraan kiiltoa niin paljon (tapa laittaa kokoajan) että olisin vararikossa, jos ostaisin 30 euron kiiltoja :D En muutenkaan ole se tyypillisin bloggaaja, kun ei mulla tarvi olla kotona kaikki Gantia tai Lexingtonia saati meikit Chanelia ym. Mutta laukkuhin ja matkusteluun sitten meneekin muissa jutuissa säästämät rahat :D

      Poista
  6. Kiitos mahtavasta vinkkauksesta! Kävin eilen itse täydentämässä huulituotearsenaaliani tästä tuotteesta sävyllä Rasberry Rhapsody ja olen ihan myyty! Täytyy vielä käydä hankkimassa tuo Rose Redefined hieman nudempaan meikkiin ja harkitsen myös tuon punaisen hankkimista :)

    VastaaPoista