sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Asuja kesän juhliin.. ja arkeen!

Minulta pyydettiin postausta kesän juhliin pukeutumisesta, nyt vihdoin ja viimein sain tartuttua aiheeseen, ja päätin koota muutamia asuja kesän juhlia kuten häitä, ylioppilasjuhlia ja valmistujaisia ajatellen. Itselläni on ainakin yhdet juhlat tiedossa vieraan roolissa tulevana kesänä, joten juhla-asut ovat myös itselleni ajankohtaisia.

Itse en kuulu naisiin, jotka huomaavat kaupoilla ensimmäisenä kauniit mekot - päinvastoin, omistan tälläkin hetkellä vain aivan muutaman mekon. Älkää käsittäkö väärin, rakastan kaikkea tyttömäistä kuten hameita ja mekkoja, mutta en näe järkeväksi hamstrata (juhla)mekkoja kaappitolkulla vain yhtien juhlien takia, toisaalta ei sitä aina samassakaan mekossa haluaisi juhlia.. Tykkäänkin hankkia mekkoja, joille on muutenkin käyttöä kuin kerran kesässä juhlissa, sen takia päätinkin koota asut, kuinka sama mekko taipuu sekä juhlaan että arkeen vain asusteita vaihtamalla! Kaikki kollaaseissa näkyvät mekot löysin Zalandon valikoimista, heillä on muuten myös todella paljon mekkoja alessa täällä!


korvakorut - laukku - maksimekko - avokkaat


laukku Mulberry - maksimekko - aurinkolasit- sandaalit


korvakorut - avokkaat - mekko - laukku Louis Vuitton



aurinkolasit- ballerinat - mekko - laukku Louis Vuitton



laukku Mulberry - mekkokorvakorut - avokkaat


ballerinat - mekko - aurinkolasit- laukku Mulberry

Loppuun vielä asu, joka menee niin arjessa kuin rennommissa juhlissa, vaikkapa valmistujaisten iltariennoissa tai rennoissa kesäjuhlissa.. Itse koin viime vuonna aikamoisia vaatekriisin hetkiä valmistujaisiin lähtiessäni, sillä sopivaa mekkoa ei löytynyt mistään! Turvaduin lopulta hempeän maksihameen ja valkoisen puseron liittoon, eikä asu ollut yhtään liian arkinen iltajuhliin ja baariin.



pusero - laukku Louis Vuitton - maksihame - korvakorut - sandaalit


Onko teillä juhlia tiedossa tulevalle kesälle? :) 

Linkit mainoslinkkejä!

12 kommenttia:

  1. Minäkään en oikein kuulu noihin mekkohamstraajiin ja siksi ostankin mieluiten mekon,joka menee monessa tilanteessa :) Meillä olisi tänä kesänä yhdet häät ja löysinkin alennusmyynnistä yhden todella kivan Espritin mekon. Toivotaan vaan,että se olisi päällä yhtä kiva kuin kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä turha niitä mekkoja on kaappiin hommata :D Laita sitten kuvaa mekosta, jooko? :) Minäkin löysin jo onneksi mekon häitä varten, viime kesänä paniikissa ostin vaan jonkun mekon, nyt olin sitten ajoissa :D Nuo kollaasissa näkyvät keltaiset korvikset on kyllä pakko hankkia mekon kaveriksi :)

      Poista
  2. Ihania on nuo kollaasisi jälleen. ♡ Tuo vaaleanpunainen kokonaisuus olisi aivan upea ja siitä tykkään. :-) Nuo baltsut ovat ihanat. ♡
    Minäkään en oikein koe olevani varsinkaan mekkoihmisiä. Juhliin yritän löytää kivan mekon, jota voi toisissakin juhlissa käyttää hieman eri asustein... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla oli itse asissa lähes identtinen asu viime kesänä, mekko vain oli Mangosta :) Ja nuo ballerinat on tosiaan aivan ihanat! Itse vietin viime kesänä kahdet häät samassa mekossa, olivat onneksi eri kaupungissa :D Tykkään kyllä mekoista, mutten jotenkin tykkää pukeutua juhliin :D

      Poista
  3. Upeita asukokonaisuuksia, voisin laittaa päälleni minkä tahansa noista! :) Keltaiset korvikset on ihanat, olen itsekin niitä katsellut ja mieli tekisi klikata kotiin nyt kun taas ne kollaasissasi näin... :D Sinun blogissasi on kyllä aina kaikkein kauneimmat ja inspiroivimmat asukollaasit, kun osaat yhdistellä niin taitavasti vaatteita ja asusteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristit päivääni todella! <3 Keltaiset korvikset on kyllä pakko saada, täytyy laittaa matkan jälkeen heti tilaukseen :)

      Poista
  4. Jäiks, ettekös te lähtenytkin nyt kohtapuolin sinne Cannesiin? Onkos jo jotain ostoslistaa suunniteltu? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän me lähdetään sunnuntaina!! :) Ostoslista on kyllä mielessä, olisi ollut kiva tehdä se tänne blogiin, mutten valitettavasti ehdi :/ Päällimmäisenä tietysti Celine, mutta katsotaan miten sen kanssa käy!

      Poista
  5. Kiitos kivasta postauksesta :) En ole itse yhtään innostunut juhlapukeutuja, jotenkin arkiasut inspiroi aina paljon enemmän. Kuitenkin tälle kesälle on yhdet häät tiedossa, joten vinkkisi tuli tarpeeseen! Voisin muuten vinkata tuosta viimeisen kollaasin maksihameesta, minulla on se korallinpunaisena ja tummansinisenä ja se on pituudeltaan ja malliltaan tosi hyvä ja kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle toiveesta, niitä on aina kiva saada :) No ihan sama juttu minulla, en tykkää pukeutua juhliin, saati hankkia juhlavaatteita :D Kiitos vinkistä, tuo hame on meinaan ihanan näköinen ja edullinen! Oletko minkä pituinen?

      Poista
  6. Ihania asuja olet Anne koonnut, varsinkin tuo maximekko ja vaaleanpunainen :)
    Harmi kun ei ole mitään juhlia tulevana kesänä, kaupat ovat täynnä upeita juhlamekkoja.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vitsit mä odotan, että saan uuden omasta mielestä aivan ihanan maksimekon ensi viikolla päälle!! Heh, mulla tilanne on usein toinen, että juhlia on, mutten löydä mekkoa :D

      Poista