maanantai 5. toukokuuta 2014

Lomalla


 Kuten otsikko jo kertookin, blogi jää muutaman viikon lomalle! Sunnuntaina lähdemme Cannesiin ja sitä ennen minut pitää kiireisenä työt, pakkaaminen ja tietenkin täytyy käydä laitattamassa ripset sekä kynnet lomakuntoon. Aloitamme lomamme tällä kertaa jo Helsingistä, jossa yövymme yhden yön ennen Cannesiin lähtöä, joten päivät ennen matkaa alkavat todellakin käydä vähiin! :)

Pieni irtiotto blogista tähän väliin tekee enemmän kuin hyvää, sillä koko kevään olen kokenut pienimuotoista kyllästymistä, turhautumista ja inspiraation puutetta tämän blogin suhteen. Lopettaa en kuitenkaan tällä hetkellä halua, sillä blogi on jo niin iso osa elämääni, että tuskin osaisin enää kokonaan ilmankaan olla - ennemmin tai myöhemmin tulisi kova ikävä tänne! Ulkomailla en muutenkaan halua käyttää aikaani netissä roikkumiseen ja tällä kertaa en aio ottaa edes iPadia mukaan.

Instagram päivittyy varmasti tiheään tahtiin (@annejennika) ja blogin pariin palaan taas muutaman viikon päästä, ehkäpä jo toukokuun loppupuolella tai viimeistään kesäkuussa! Loman jälkeen olen varmasti taas aivan uutta intoa täynnä ja täällä tullaan näkemään ainakin paljon asu- ja matkakuvia kyllästymiseen asti.

Ihanaa toukokuuta kaikille! <3

33 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa matkaa teille! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa!! Toi on niin huippufiilis kun reissuun enää noin vähän jäljellä :) Nauttikaa täysillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niin on ja säätkin Cannesissa näyttää niin hyviltä! Mulla onkin ollut tässä tosi ikäviä juttuja, jotka on painanut mieltä, joten kiva päästä lomille :)

   Poista
 3. Toivon teille tosi mukavaa ja onnistunutta lomaa! :) Sun blogi on ehdottomasti mun lemppari ja rakastan sun tyyliä, joten lopettaminen olis ihan katastroofi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi että oletpa ystävällinen, tulin tosi hyvälle mielelle, kiitos! <3

   Poista
 4. Hei, Ihanaa lomaa teille jo tälleen etukäteen :) nauttikaa!

  VastaaPoista
 5. Oikein ihanaa ja lämmintä lomaa!!

  VastaaPoista
 6. ihanaa, rentouttavaa lomaa! :) ja toivon myös kovasti, että et lopeta bloggaamista, sun blogi on myös mun ehdoton lemppari!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tuhannesti <3 Näitä tuntemuksia tulee varmasti jokaisella blogia pitävällä joskus, ne menevät kyllä taas ohi :)

   Poista
 7. Ihanaa reissua ja rentouttavaa lomaa <3 :) Nauti!

  Täällä kyllä kuuliaisesti odotellaan jälleen kuulumisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! :) Voin kertoa, että sellaisia pelontäytteisiä viikkoja olen elänyt, että luulin jo koko matkan peruuntuvan, onneksi ei kuitenkaan, joten varmasti nautin koko rahan edestä! :)

   Ja ihana kuulla! <3

   Poista
 8. Ihanaa lomaa, ja toukokuuta Anne!<3 Tykkäilen sitten Instan puolella sinun kuulumisista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo Insta täyttyy varmasti lomalla kuvista aina kun wifi tulee eteen :D

   Poista
 9. Ihanaa lomaa!<3 Kiva kuulla ettet kuitenkaan ole blogiasi lopettamassa, toivottavasti se inspiraatio ja into blogiin palaa taas loman jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Näitä tunemuksia tulee aina silloin tällöin, mutta aina ne ohi menee :D Blogi vaan vie niin älyttömästi aikaa, että vähän liian usein mietin, onko se sen arvoista.. Mutta ainakaan vielä ette pääse minusta :D

   Poista
 10. Ihanaa reissua ja mä ihastelen sitten instassa matkakuvia ;)

  VastaaPoista
 11. Oikein ihanaa lomaa teille! :-)

  VastaaPoista
 12. Sulla on tosi kiva blogi ja aivan ihania laukkuja! Olen uudempi lukija, enkä ole aiemmin kommaillut. Mahtavaa lomaa! Cannes on aivan ihana kaupunki ja sinne suuntaan itsekin tulevana kesänä muutaman vuoden tauon jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Maija ja aivan mahtavaa, että olet pikkuruisen blogini löytänyt ja vielä jätit kommentin, arvostan sitä todella :) Cannes vei kyllä minunkin sydämen ja innolla menen sinne uudemman kerran! :) Vinkkaa ihmeessä, jos sinulle on hyviä vinkkejä Cannesiin ;)

   Poista
 13. Täällä taas eräs lukija joka ahkerasti täällä lueskelee, mutta mitään kommenttia ei ole minulta tullut :) Oikein mukavaa lomaa, rentoudu, ja toivottavasti saat uutta puhtia bloggaamiseenkin. Tämä on mukava ja kevyt blogi, ja toivottavasti jaksat vielä pitää tätä yllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tiia ja kiva kun kommetoit, ette arvaakaan, kuinka hyvälle tuulelle tulen aina kommentin saadessani :)

   Kiitos, matkasta tulee varmasti ihana, sillä Cannes tai koko Riviera on niin ihana <3

   Poista
 14. inspis on blogisi suola, ainakin minulle. Älä missään nimessä lopeta!!! :)

  VastaaPoista