maanantai 26. toukokuuta 2014

The Holiday is OverHeippa jälleen muutaman viikon tauon jälkeen tänne bloginkin puolelle! Lomat on nyt pidetty ja aika alkaa päivittää taas blogiakin, vaikka pakko myöntää, että oli aivan ihanaa olla hetkinen ilman blogeja niin omaa kuin muiden, yli kahteen viikkon en edes käynyt bloggerissa ja Instassa päivittelin vain pikaisesti kuvia. 

Cannesista on nyt palattu eilen illalla ja sanat eivät edes riitä kertomaan, kuinka upea matka oli. Matkalla tapahtui niin paljon kaikkea, etten oikein edes tiedä, mistä aloittaa.. Muutama materiaalinen haave toteutui, tapasin uskomattoman ihania ihmisiä, näin useamman julkkiksen, nautin upeasta säästä ja ruoasta. Matka päihitti kaikki Jenkkireissut sun muut mennen tullen. Täydellinen loma kerta kaikkiaan, josta riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa.

Valokuvia tuli kameralla otettua säälittävän vähän siihen nähden, kuinka kauan lomalla olimme, jotenkin kuvaaminen tuntui todella ylivoimaiselta ja halusin nähdä kaiken omin silmin, en kameran linssin läpi. Puhelimella kuvaaminen taas on aivan eri juttu, kun kuvia voi vain napata ihan lennosta ja ne voivat olla vähän sinne päin. Asukuvia sen sijaan J otti lähes päivittäin, joten niitä on kyllä tulossa roppakaupalla. Yllä näkyvä kuva on napattu sunnuntaina aikaisin aamulla, kun suuntasimme matkalaukkuinemme kohti bussiasemaa ja siitä Nizzan lentokentälle. Turkoosi meri oli aamuisella aivan violetti ja näky oli mitä ihanin, sen takia kyllä kannatti herätä.

Tänään koitti sitten heti karu paluu arkeen, kun aamulla oli lähdettävä töihin. Loman jälkeen tarvitsisi toisen loman palautumiseen, sillä vaikka lomalla aivan ihanaa olikin, oli se myös rankka, sillä tuli käveltyä useita kilometrejä päivässä, matkustettua toisille paikkakunnille ja elokuvajuhlien ihmispaljous myös uuvutti. Pikku hiljaa taas arkeen kiinni ja kivaa olla taas blogin parissa :)

2 kommenttia: