keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ensimmäinen toukokuuta

Toukokuuu on suosikkikuukauteni; ilmat alkavat olla mukavan lämpimät, puihin tulee lehdet ja tietää kesän tulevan. Tästä toukokuusta tekee erityisen mahtavan se, että puolet siitä vietämme Etelä-Ranskassa lomaillen. Toivonkin, että kun tulemme matkalta kotiin, täällä Suomessa olisi jo täysi kesä päällä ;) Parisen viikkoa saa nauttia toukokuusta kotosalla ja sitten lähdetään!

 
huivi & laukku Mulberry - paita & ballerinat H&M - farkut Lindex - trenssi Stradivarius - aurinkolasit Ray-Ban


Itselläni meni tämä(kin) vappu rauhallisissa merkeissä, säästän voimiani ja pankkitilini saldoa mieluummin tulevaan matkaan. Nykyisin en ole todellakaan juhlijatyyppiä, nuorempana  olin senkin edestä, hih. Tänään olin jo aamulla seitsemältä pirteänä lenkkeilemässä, ja kymmeneltä istuin jo autossa kohti Sipoota ja Moottorikahvilaa. Olen tainnut joskus mainita paremman puoliskoni kiinnostuksesta autoja kohtaan, tottakai olen itsekin joutunut tähän harrastukseen mukaan, vaikken autoista välitä tippaakaan. Nykyisin olen tosin muuttanut suhtautumistani näihin tapahtumiin, mukavaa nähdä uusia paikkoja ja tietenkin päästä samalla ravintoloihin syömään :)

 
Aurinkoiset ilmat tuovat ihan uutta intoa taas kaikkeen, ihanaa kun pärjää jo ballerinoilla ja ohuilla takeilla. Kaivoin käyttöön myös Mulberryn Tamara -huivin, joka on kyllä niin omaan makuuni kuin olla ja voi.
 

36 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen postaus ! Olen kyllä niin samoilla linjoilla noiden baltsujen, ja kevättakkien kanssa ! :) Yhtään pidempään ei olisi jaksanutkaan saapastella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anri! :) Ballerinat on kyllä ihan lempparikengät, vaikka laukkutyttöjä enemmän olenkin ;) Seuraavaksi sitten odotellaan, että takkejakaan ei tarvitse käyttää :)

      Poista
  2. Ihana asu :) Täytyisikin kaivaa oma Alexa esille, usein kun tulee valittua joku isompi laukku mukaan. Minäkin toivon pääseväni johonkin reissuun tämän kuun lopulla,kova äkkilähtökyttäys onkin jo käynnissä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hjenn! :) Pakko myöntää, että emennän itsekkin käytän isoja laukkuja, lähinnä siitä syystä, että tavarat saa nopeammin kiireessä heitettyä laukusta toiseen :D

      Toivottavsti sulle tärppää loman kanssa! :) Me ei voida noita äkkilähtöjä ikinä harrastaa, koska halutaan sellaisiin paikkoihin minne ei juuri äkkilähtöjä meidän aikataululla ole :( Ranskan matkankin hankin jo viime elokuussa, mutta ei olsi ollut enää tässävaiheessa toivoakaan löytää hotellia sieltä :/

      Poista
  3. Ihanan keväisiä kuvia taas kerran:) Teidän matkasuunnitelmat kuulostaa kyllä tosi hyviltä, voisinpa itsekin lähteä johonkin lämpimään lomailemaan lähiaikoina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse olen olen tätä lomaa odotellut viime elokuusta asti kun lennot ja hotellin hankin :D Ei ole kyllä lomaa ollutkaan sitten viime kesän, joten on aikakin päästä lomailemaan :)

      Poista
  4. Tosi ihana asu, kaikki sopii niin täydellisesti yhteen :)

    VastaaPoista
  5. Minuuu niiin harmittaa kun en tajunnut ostaa tuota Tamaraa itselleni!! Mitä oikee aattelin?!? Hinta oli kohtuullinen ja väri täydellinen. nyt Tamaran hinnat älyttömät! :( (paitsi ei niitä kyl täl hetkellä ookkaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen :D Itse sain tuon Janilta viime vuonna synttärilahjaksi ja Helsinki-Vantaalta sai vielä vähän edullisemmin :) Hinnankorotus oli kyllä aika älytön :/

      Poista
    2. Juu oli kyl ihan älytön. toivotaan et joku uutuus huivi ois syksyllä tulos ku varattii reissu ni pääsis lentokentän Mulberrylle :)

      Poista
    3. Eiköhän niitä villahuiveja tule taas ainakin joku kiva uutuusväri ;) Minne lähdettee? :)

      Poista
    4. Lähtään ihan vain Turkin Gumbettiin! ku tosiaan ainut kriteeri oli aurinko, niin se oli semmonen maa missä ei olla käyty. En oo aikasemmin Turkista innostunut, mut annoin sille nyt mahdollisuuden ja kaveri oli ollut siellä viime syksynä ja kehu paikkaa!

      Poista
    5. Lämpöä siellä ainakin riittää :) Shoppailumahdollisuudet tosin olivat ainaki Alanyassa mielestäni todella surkeat, pelkkää feikkikrääsää :/ Tosiaan jos auringonotto on ainut kriteeri, niin Turkki on mitä loistavin paikka, voisin itsekkin lähteä sinne milloi vain uudelleen, mutta Jan ei lähde ikimaailmassa muslimimaihin saati minnekkään missä ei ole muuta ohjelmaa kuin rannalla makoilu :D

      Poista
    6. Okei, joo ei oo tarkoituskaan shoppailla, yritinkii valita kohteen jossa rahat säästyy ;) ehkä just jos lentokentältä löytyis jotain, mut ei sieltäkään oo pakko! minuu toi Turkki vähä epäilyttää, mutta en oo koskaa käyny siellä, ni annan sille nyt mahdollisuuden!

      Tässä ois vähän kaikenlaista projektii ennen reissuu, johon saan varmasti rahaa palamaan eli mökillä remppaa ja pihan terassia olisi tarkoitus laajentaa ym. pienii sisustusjuttui :)

      Poista
    7. Välillä sitä onkin mukavaa lomalla oikeasti vain lomailla eli maata vaikka aamusta iltaan rannalla :) Itse olin ennen sellainen, että matkoilla shoppailu oli mulle tärkeintä, mutta nykyään en edes jaksa ihan hirveästi kauppoja kierrellä ja yleensä katson netistä jo etukäteen mitä menen ostamaan :D

      Meilläkin on tosiaan se muutto edessä, joten matkan jälkeen täytyy alkaa tosissaan säästämään. Tosin päästäänkin muuttamaan näillä näkyminen vasta ensi kesänä :( Oho onko teillä oma terassi :)

      Varo sitten etten pala Turkissa! Mä meinaa paloin Alanyassa niin pahsti, että tuli ihan rakkuloita :O Terkuin, en pala koskaan Anne ;D

      Poista
    8. Toivotaan et kesäl sais vähä väripohjaa ku lähtää vasta syyskuussa! Juu no kaksi viimistä reissuu ollu semmosii shoppailureissui ni nyt kaipaa löhölomaa :) juu asutaa rivitalossa ni meillä on semmonen pikkunen piha, ni sitä vähä pitäis laittaa :)

      Poista
  6. Ihana asu! <3
    Laukut on pakattu, lähden huomenna Alanyaan 2 viikoksi. Puolet kesälomasta tulee siis tuhlattua nyt, sit elokuussa uudestaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanski <3

      TAAS!!! :D No ei muuta kuin hauskaa matkaa taas kerran ;) Arvaa vaan malttaisinko enää millään odottaa omaa lomaani?!

      Poista
    2. Hih, JOO! :D Olin siellä syksyllä viimeks, lokakuussa ;D Että johan alkaa olla jo korkea aika. Arvaa vaan minne suuntaan elokuussa .. ;D

      Poista
    3. Heh, no johan se on sitten tosiaan korkea aika ;D Mullakin on loput lomasta heinä-syyskuussa, mutta taidan pysyellä ihan suomen kamaralla, taitaa mun lomabudjetti mennä aika nätisti tohon yhteen parin viikon reissuun plus pariin matkamuistolaukkuun, heh.

      Poista
    4. Mun pitäis kans säästää vähän laukkurahaa! Neverfull (monogram) on kyllä seuraavana ostoslistalla. Haluisin siihen myös nimikirjaimet. Huomenna voi käydä vähän lentokentän Mulberryllä, ainakin ihastelemassa! ;)

      Poista
    5. Tiedätkö, mietin itsekkin jos olisin Ranskassa laitattanut nimikirjaimet uuteen Neverfullin, mutta luin netistä kokemuksia ettei aina ole hirmu hyvää jälkeä tullut :( Lisäksi joutuisin odottamaan laukkua viikon ja haluan sen tietenkin heti käyttöön :D

      Poista
  7. Ihana asu ja ihana sinä! Suurimman huomioni vei kyllä tuo Alexa söpöläinen, onneksi ei tarvitse odotella enää kauaa omaani.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos vaan :) Päätös on siis viimein tehty ;)

      Poista
  8. Oijoi, miten onkaan tuo MiniAlexa niin kovin ihana ♥

    VastaaPoista
  9. Hei minkä malliset noi Lindexin farkut on? Onko ollu hyvät ja minkä hintaset?

    Vihaan housujen ostoa, etenkin farkkujen ja tuntuu, että monet on tykästyneitä just Lindexin farkkuihin. Noi näyttää meinaa hyvän sinisiltä ja ihanan pilleiltä :)

    Kiitos, jos jaksat vastailla! Sulla on Nanne sulonen blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Farkut ovat olleet älyttömän hyvät ja väritkin on pysyneet hyvin pesuista huolimatta. Mulla on aina aika hankalaa löytää farkut, koska olen todella lyhyt ja mulla on leveä lantio ja reidet, mihin ei tehoa edes laihtuminen ;D Itselläni on noita samoja farkkuja kahdet, ne olivat todella edullisest, 19,95€. Itse asiassa kaikki farkut joita käytän tällä hetkellä ovat Lindexistä :) Tässä linkki farkkuihin:

      http://www.lindex.com/fi/naiset/alaosat/farkut/6901030/Skinny-farkut/?styleId=37845855

      Kiitos kovasti! :)

      Poista
  10. Moikka:) tota oisko sul minkäälaist tietoo Helsingin Mulberryn liikkeestä? Et onks siel milloin aleet? Vai miten se oikee siel pyörii? Ei haluis turhaa mennä kattelemaa vaa ja takasin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en ihan väärin muita, niin alkavat juhannuksen tienoilla!

      Poista
  11. Oi ihanaa silloin ois tarkoituski lähtä:))) Kiitoksia :))!!!
    Blogias innokkaana seurailen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän näät etukäteen ennen kuin alet suomessa alkaa, Mulberryn Usa nettisivuilta mitä kaikkea aleen on tulossa ;) En mene kyllä ihan vannomaan tuosta alen alkamisesta, koska itse en ole ikinä kesäaleissa käynyt..

      Ja voi miten kiva kuulla!:)

      Poista
  12. Juu niitä miä oonki tuolt netist metsästäny, mut muistan vaa et talvialeet on ja muista mul ei oo mitää tietoa;)) nyt ku kesätöist tulee rahaa ni vois sioittaa mulberryy ku taas syskyl lähen opiskelee ni rahat täytyy pitää lukkojen taa:)))

    VastaaPoista