maanantai 20. toukokuuta 2013

Ostoslistalla

Matkalaukkua pakatessa ja loma-asuja suunnitellessa, sain samalla kätevästi käytyä läpi, mitä kaikkea garderobiastani vielä puuttuu kesää ajatellen. Monet suosikkivaatteeni joutuivat kirpparille vaatekoon muututtua jopa kahdella koolla, joten hankintalistalla on vaatteita, jotka olen jo kertaalleen omistanut. Itselleni ostoslistoisa on hyötyä, näin vältyn ainakin suuremmalta sekoamiselta vaatekaupoilla ja ostan vain mitä oikeasti tarvitsen. 

 1. sandaalit 2. pusero 3. laukku Louis Vuitton 4. bikinit  5. shortsit 6. shortsit   
7. mekko  8. bleiseri  9.  peep-toet
 
Valkoinen ja beige ovat suosikkivärini kesäisin varsinkin yhdessä käytettyinä, kaiken kruunaa ruskettunut iho. Garderobiastani puuttuu tätä nykyä valkoiset ja beiget shortsit, jotka ovat ehdottamat kesällä, helppo yhdistellä erilaisiin yläosiin. Valkoinen kesämekko olisi mitä helpoin kesävaate, sen voisi heittää päälle niinä aamuina, kun kaapista ei tunnu löytyvän mitään päälle pantavaa. Valkoiset puserot ovat käytetyimpiä vaatteitani, ja tästä syystä tuntuvat olevan aina pesussa, joten vaaleilla puseroille löytyy aina paikka kaapistani ;) Varsinkin lyhythihaiset puserot ovat todella kaivattu lisä garderobiaani. Valkoinen bleiseri on keikkunut ostoslistalla vaikka kuinka kauan, mutta sopivaa ei vaan ole tullut vielä vastaan, toivottavasti viimein tärppäisi! Ruskettuneen ihon kaveriksi olisi ihana pukea rannalle valkoiset bikinit, valkoinen taitaa olla minulla tämän kesän väri :)
Laukkuhaaveissa on jo pitkään keikkunut Louis Vuittonin Neverfull GM, joka onkin täällä blogissa näkynyt useaan otteeseen, ehkä viimein sen reissusta kotiutan. Uusi laukku tarvitsee tietenkin siihen sopivat kengät ;) Konjakinruskeat nahkaiset sandaalit ovat olleet etsinnässä jo pitkään, samoin kiilakorolliset kesäkengät.

2 kommenttia:

  1. Mainos, mainos, mainos... Hohhoijaa. Tiesitkö että lain mukaan sulla pitää olla täällä myös maininta yhteistyöstä, vaikka teetkin tälläsiä "piilomainospostauksia"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lueppa sivun teksti ihana anonyymi :) lusäksi jos postauksessa on mainos se lukee kyllä tunnisteessa :)

      Poista