lauantai 23. helmikuuta 2013

Raitamekko - miten yhdistää?

Raitamekko postauksen kommenttiboxiin sain kysymyksen kuinka minä yhdistän raidallisen mekon. Koska tykkään tehdä kollaaseja, päätin tarttua aiheeseen oikein postauksen muodossa ja koota muutamia simppelejä asuja mekkojen ympärille. En kyllä tosiaan voi sanoa olevani mikään ruudinkeksijä asuyhdistelmissä ;) Kollaaseissa näkyviä juttuja on ennenkin blogissa vilahdellut, tämä taas todistaa sen, että perusjutuilla pääsee pitkälle!

En jotenkin osaa yhdistää mekkoa ja talvisaappaita ja odotankin kuumeisesti, että ballerinat saisi edes sukkahousujen kanssa käyttöön. Heti kun sää sallii onkin saatava mekko+sukkahousut+ballerina-yhdistelmä päälle!
 


Beigen mekon haluan ehdottomasti yhdistää simppelisti mustiin asusteisiin ja beigeen trenssiin. En suosi eri kuosejen yhdistelyä, mutta Mangolta tilasin mekon kanssa leopardihuivin ja mielestäni ne sopivat älyttömän hyvin yhteen. Huivi oli todellinen löytö alepuolelta ja olisin saman halunnut tähän kollaasiin, mutta ne olivat jo ehtineet loppua, onneksi Zalandon valikoima pelasti tälläkin kertaa ;) Mekkoa aion myös ehdottomasti käyttää konjakinruskeiden asusteiden kanssa, vain kenkiä ja laukkua vaihtamalla saa kivaa muutosta aikaan!



Sinisen mekon (joka sitten olikin aivan pakko tilata kotiin sovitukseen) yhdistäisin myös simppelisti mustiin tai konjakkisiin asusteisiin, mutta voisin kuvitella käyttäväni sitä myös varrellisten Conversejen kanssa! Mukaan vain navysininen trenssi sekä Monogram Pochette niin rennon päivän asu on valmis.


 
Kesän tullen molemmat mekot aion yhdistää konjakinruskeisiin sandaaleihin, Neverfull Monogrammiin ja aurinkolaseihin, muuta ei mekko mielestäni kaverikseen tarvitse. Ai että kun en malttaisi enää odottaa tuon Monogram Neverfullin kotiuttamista!

 
Zalando Collection Women Spring 468x60

10 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kokonaisuuksia! Minun ehdoton suosikkini oli tuo viimeinen ja pääsee varmasti toteutukseen täälläkin kesällä, minä nimittäin sitten tilasin tuon Vilan mekon ;)

    Vielä kun saisi olalle tuon Neverfull Monogramin, mutta pitää malttaa odotella kesään. En vain meinaa osata päättää MM:n ja GM:n välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama suosikki täälläkin, en malta odottaa, että sen saisi päälle! Toivottavasti mekko on hyvä! :)

      Hihi, nämä on taas näitä elämän vaikeita valintoja ;D

      Poista
  2. Kiitos kun vinkkasit tonne mun kommenttiboksiin siitä punaisen hameen beigestä siskosta! Kävin nimittäin vielä kurkkaamassa liikkeessä, josko alerekissä jollain ihmeen kaupalla olisi vielä niitäkin jäljellä ja siellähän vielä yksi roikkui omassa koossani ^_^ JA voi kunpa todellakin pääsisi vetämään jo baltsut jalkaan raitamekon kaveriksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos musta oli apua! :) Arvaa vaan harmittaako kun ainakin täällä oli Hennesillä yhdessä vaiheessa kaikki aletuotteet kaksi yhden hinnalla ja noita hameita oli pilvin pimein, olisin saanut sekä beigen että punaisen yht. 10eurolla!!! Sovitin hametta jo joskus syksyllä kun ne liikkeeseen tulivat. En tajua mikä mua vaivaa kun jätin hameet ostamatta?! Kai ajattelin, että mulla on jo tarpeeksi hameita, mutta ei kyllä ole, nyyh :D

      Poista
  3. Himoitsen tuota Mangon mekkoa, mutta mietin vielä kokoa. Vastasiko se mielestäsi normaalia kokoasi? Kokeilin nimittäin Mangolla joskus mekkoa, joka oli todella löysä mitoitukseltaan... Tilaan vielä Suomeen (vaikka asun ulkomailla), sillä se on jostain syystä halvempi sinne! Sen takia olisi kiva, jos koko osuisi kerralla nappiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aika hakoteillä nykyään kokoni kanssa, mutta otin tuosta mekosta XS:n ja yhtään isompi se ei ainakaan saisi olla! Tosin kaikki muutkin uudet vaatteeni ovat XS kokoa. Eli löysää mallia on! Itse en ainkaan halua mitään telttaa, en sitten tiedä kuinka hirmu löysiä noiden mekkojn kuuluisi olla :D

      Poista
  4. Nää sun asuyhdistelmät on kyllä aina niin kivoja :)

    VastaaPoista
  5. Tuo sinivalkoraidallinen on pakko saada, ihana! Viime kesänä jo etsin vastaavaa, mutten löytänyt :) Kiitos vinkistä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ekö olekkin ;) Näytti vaan hirmu löysältä mallilta, saa nähdä millainen on päällä.

      Poista