sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Finally!

Olen jo parin vuoden ajan etsinyt tietynlaista navy-sinistä hametta tuloksetta. Olen valehtelematta selannut kaikki nettikaupat ja kiertänyt kaikki mahdolliset liikkeet hametta etsien, mutta turhaan.  Eilen illalla selailin tuttuun tyyliini Zalandon valikoimaa ja mihin siellä törmäsinkään?! Hamepuolella kiinnitin huomioni heti siniseen hameeseen, joka tuntui täyttävän kaikki kriteerini niin värin kuin mallinkin puolesta. Hame lähti samantien tilaukseen kolmessa eri koossa, hih. Olen aika hakoteillä vaatekokoni kanssa nykyisin, joten parempi pelata hameen suhteen varman päälle ;)


 


Nyt eikun peukut pystyyn, että hame on mitä odotan ja istuu päälle! Pari viimeistä kesää olen niin kaivannut juuri tämänlaista hametta nudejen ja valkoisten yläosien kanssa. Kuten kuvasta näkyy odotan malttamattomana kesää ;)
 
Haluan tässä vaiheessa jo toivottaa kaikille mahtavaa alkavaa viikkoa. Itse tuskin ehdin blogin pariin ensi viikolla ollenkaan muiden kiireiden takia. Autokoulussa tosiaan viimeisiä viedään ja haluan keskittyä nyt vain siihen. Niinhän siinä kävi, ettei tämä tohelo helpolla ajamaan opi ja muutamia lisätunteja joudun ottamaan, buu! Kirjalliset onneksi pääsin heti läpi ja se helpotti jo paljon! Ajo-opettajani sanoi, että luonne vaikuttaa jonkun verran ajoon, itse kun olen melko tempperamenttinen on ajonikin sen mukaista, hih. Ehkä tarvisin rauhoittavia ennenkuin minut voi päästää auton rattiin ;D

19 kommenttia:

  1. Olen itsekin etsinyt jo parin vuotta tuon mallista hametta valkoisena ja beigenä, mutta turhaan. Zarassa hameita oli viimekesänäkin ilmeisesti myynnissä, mutta ne tosiaan vietiin ihan käsistä. Ehkäpä tänä kesänä lykästää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumma kun aina se mitä etsii, ei löydä :D Kannattaa katsoa myös Mangon valikoima, olin näkevänäni ainakin beigen tuon tyylisen hameen ;) Omat beigen ja valkoisen hameeni olen aikoinaan tilannut Asokselta ja edelleen ovat ihan lemppareita!

      Poista
  2. Ihana hame tosiaan :) kelpaisi minullekkin mutta takana oleva vetoketju ei miellytä silmääni :D

    Ja onnea ajotunneille :) mä muistan niin elävästi kun olin ajamassa inssipaikalle ja ajomaikka sanoi että saas nähä miten mun käy...ei siis tainnut uskoa muhun enkä kyllä itekkään kauheesti uskonut mutta niin vaan pääsin läpi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä häiritsi vetoketju minuakin pikkuisen, varsinkin kun se taitaa olla hopea :D Ajattelin kuitenkin että menköön :D

      Kiitos vaan, onnea tässä tarvitaan, hih. Itse olen jo jonkun aikaa tiennyt ettei nämä perustunnit minulle riitä... Uudessa ajokorttilaissahan kaikilla on enemmin tunteja, itse menen vielä vanhojen sääntöjen mukaan kun aloitin viime vuoden puolella. Ikäkin tässä jo taitaa painaa päälle :D

      Oletko ajellut paljon kortin saatuasi? :)

      Poista
    2. Ajoin päivittäin kun vielä asuin kotona mutta kun muutin pois niin oon ajanut ehkä kerran kuukaudessa jos sitäkään. En kyllä oo huomannut että ajotaito olisi huonontunut mutta paljon varovaisempi kuski olen nykyään :D ehkä ihan hyvä niin,

      Poista
    3. Tärkeintä onkin, että ajaa heti kun kortin saa niin paljon kuin pystyy ensimmäisen puoli vuotta, sen jälkeen se ajotaito ei enää minnekkään katoa vaikka ajaisi harvemminkin :)

      Poista
  3. En tiedä, mihin kaikki hameet on piilotettu, kun ikinä ei tunnu löytyvän sopivaa... Itse etsin sellaista A-linjaista hametta, mutta eipä tunnu löytyvän. Netistä en nyt viitsisi ulkomaille tilata :/

    Ja tsemppiä ajotunneille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kumma, kun aina se mitä etsii ei tunnu löytyvän sitten millään! Eikö sieltä ulkomailtakaan löydy? :)

      Kiitos!

      Poista
    2. Ei oo vielä osunut oikeaa kohdalle, mutta pitää jatkaa etsimistä! ;)

      Poista
  4. Millaista tuo ajaminen on ollut? :D Itsekin olen ajatellut aloittaa autokoulun, mutta vähän pelottaa että kuinka opin :p jonkun pitää ehkä rohkaista mua vaan menemään...:D tsemppiä ajoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oma ajamiseni on ollut aika vaihtelevaa :D Eniten ongelmia tuottaa vaihteet ja omalla kaistalla pysyminen (kun on lunta niitä viivojakaan ei nää) Nythän uudessa ajokorttilaissa kaikilla on ajotunteja enemmin, itse menen vielä vanhoilla säännöillä kun aloitin viimevuoden puolella.. Ainakaan itselleni ei todellakaan riittänyt se 30 ajokertaa (=15h)en tiennyt edes mikä ktkin on ym. heheh :D Varmasti opit ajamaan jos minäkin opin! ;) En tiedä minkä ikäinen olet, mutta mulla jo ikäkin painaa päälle tämän asian kanssa, joten kannattaa mennä heti kun voi ;) Monissa työpaikoissa tarvitsee ajokortin ja siksi itsekkin päädyin viimein autokouluun menenemään.

      Kiitos ja hyvää viikon jatkoa! :)

      Poista
    2. Okei kiitos! olen 19 vuotias, että nyt voisin ajatella meneväni :D Oliko tuo teoriakoe helppo vai vaikea? :D

      Poista
    3. Mene ihmeessä jos vaan mahdollisuus on! :) Teoriakoe on sinällään aika helppo kun jaksaa vaan lukea :) Kannattaa aloittaa lukeminen heti kun autokoulun aloittaa niin on helpompaa ajaakkin kun tietää ketä kuuluu väistää ym :) Itse tein sen virheen etten hirveästi jaksanut lukea vasta kun oli ihan pakko kun kokeet läheneivät. Kokeessa saa olla virheitä ja eiköhän niitä kaikille jännityksen takia tulekkin (mua ainakin jännitti niin paljon että mahaan koski) Itselläni oli sanallisissa tehtävissä 1 virhe (saa olla 3) ja kuvissa 6 virhettä (saa olla 8) Mutta tosiaan teoriat oppii kyllä lukemalla, mutta ajamista ei muuten kun harjoittelemalla!

      Poista
  5. Näyttää todella kivan malliselta tuo hame, toivottavasti istuu sulle!

    Tsemppiä loppurutistukseen autokoulun kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää kyllä hyvälle, innolla odotan että se tulisi :)

      Kiitos, sitä tässä tarvitaan :)

      Poista
  6. Ah, nuo nuden väriset kiiltonahka ballerinat olisi ihana saada omaan kenkäkokoelmaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, itse en ainakaan pärjäisi kesää ilman ;) Omat viimevuotiset Zaran baltsuni vetelevät viimeisiään ja nuo Pretty Ballerinasin omat olisivat ihanat, mutta hinta vaan kirpaisee, itselläni kun kengät ovat niin käyttötavaraa etten uskalla maltaita niistä maksaa :/ Hennesillä on tällä hetkellä ihana sävyiset nudet baltsut, jotka itsekkin joku aika sitten kotiutuin, mutta ne eivät taas ole mukavimmat jalassa pitkänpäälle.

      Poista
  7. Hei tyylilyyli! Blogissani on tunnustus sinulle :)

    VastaaPoista