lauantai 9. helmikuuta 2013

Arm candy

 

Olen täysin hullaantunut erilaisiin rannekoruihin! Kellon kanssa tai erikseen, yksi tai useampi. Lähes päivittäin ranteessani kellon kaverina on ainakin yksi niittirannekoru. Vinkkinä rannekoruja metsästäville; eBay on mitä loistavin paikka rannekorujen bongaukseen, itse odottelen kuumeisesti muutamaa ihanuutta luokseni saapuvan ;)
 
Kuvat We heart it.

14 kommenttia:

  1. Aivan ihania. Itsekin tykkään pitää useampaa näyttävää rannekorua kerralla. Kellon kanssa samassa en osaa pitää ja pelkään että kello naarmuuntuu siinä samalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin :) Rannekorut kyllä tuovat simppeleihin asuihin sitä jotain!

      Poista
  2. Iik, tuo rusettikimallekoru on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Suosittelen eBaytä, itse löysin sieltä juuri tuonlaisen korun, jos tarkoitat toiseksi alimman oikeanpuoleista rusettikorua :)

      Poista
    2. Linkitä se jooko tähän:)

      Poista
    3. http://www.ebay.com/itm/400340689147?var=670047300255&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Poista
  3. Minullakin on hirveä rannekorubuumi! Pari tosi kivaa kultaista yksilöä olen juuri löytänyt, mutta silti haluaisin vielä täydennystä ;) Tuo yläoikean Mariannan suunnittelema "timanttikoru" on aivan ihana ja sen tapaisia yritin etsiä eBaystakin, mutta yhtä täydellistä ei osunut silmään. Niiteille sen sijaan en syty ollenkaan ja turhauttaa kun kaikki kaupat ovat vain niitä täynnä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rannekoruilla saa kyllä kivaa lisää asuihin, varsinkin kun itse pukeudun niinntylsästi :) Itse taidan olla niiteistä innostunut sitten sinunkin edestä ;) Tosin koin samanlaisen buumin muutama vuosi sitten, myöhemmin hankkiuduin kaikista niittikoruista eroon, hih.

      Poista
  4. Sain viimeinkin ostettua tänään ne H&M:n nudet baltsut! :) oi ne on ihanat. Ostin myös kivan harmaan topin missä ylhäällä on pieniä timantteja. Se on New Yorkerista. Pitääkin katso ebayn rannekoruja jos tilaisikin pari (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sait ne!:) Kevään tullen tekee kyllä mieli hankkia kaikenlaista uutta ;) eBay on kyllä mahtava paikka, sieltä tuntuu löytyvän lähes mitä vaan!

      Poista
  5. Et ole ainoa hullaantunut, olen itsekin aikamoinen rannekoruhamsteri :) Tosin täydellinen kultainen hieman näyttävämpi yksilö on vielä hakusessa. eBayta en ole vielä koskaan uskaltanut testata, mutta kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, meitä koruharakoita löytyy ;) Suosittelen eBaytä, en ole vielä kertaakaan joutunut pettymään! :) Kiva kun kommentoit!

      Poista
  6. Aivan ihania,laita ihmeessä linkkejä ebay-suosikeista.Itselläni ei aika tahdo riittää ebayviidakkoon..olen myös koittanut metsästää holly&whyten SITÄ rannekorua,joka paikasta loppu :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä voisin jossain vaiheessa laittaakkin kunhan saan omani käyttöön :) Mulla ei taas aika tahdo riittää "oikeanelämän" kaupoille ja onkin aika petollista kun nettikaupoille pääsee töiden lomassa :D
      Välillä tajuaa jonkun jutun ihanuuden liian myöhään ja kun lähtee ostamaan ei löydy enää mistään, tiedän tunteen :/

      Poista