maanantai 11. lokakuuta 2021

Maanantain ajatuksiatrenssi - H&M
paita - Nanso
housut - &Other Stories
laukku - Louis Vuitton
lenkkarit - New Balance

Herään joka aamu aikaisin, vaikka minulla olisi töissä iltavuoro tai vapaapäivä. Olen alkanut taas pienen tauon jälkeen tehdä jo illalla jääkaappiin valmiiksi chia-vanukasta, joka helpottaa aamuja. Kun herää ajoissa, ehtii puuhailla kaikenlaista. Harmi vain en ole henkilö, joka suuntaa ensimmäisenä aamulla lenkille. 
Juuri nyt työn alla on toisen villapaidan ja palmikkopipon neulominen. Yleensä muuten neulon vain yhtä työtä kerrallaan, mutta pipoa tehdessä loppui lanka kesken (tein edellisen työn jämälangasta), joten aloitin rinnalle toisen homman ja tilasin pipoon lisää lankaa. 

Olen suunnitellut hetken, että menisin Helsinkiin lankakaupoille ja muutenkin, ehkä ensi viikolla voisin ehtiä. Haluaisin myös käydä etsimässä tietynlaisia kenkiä ja kalenterin ensi vuodella ajattelin hankkia hyvissä ajoin. Ehkä tarkenisi vielä syödä lounasta ja juoda päiväkahvit ulkona. Onkohan Helsingissä enää yhtään ruskaa jäljellä? Harmittaa kun ruska-aika on niin hurjan lyhyt, kuten muuten on trenssitakin käyttöaikakin. 

Pitäisi pakata kaikki ohuet takit varastoon ja hakea loput paksummat tilalle, tämä on yksi ärsyttävin tehtävä jonka tiedän. Kuvissa muuten käytetyin arkiasuni viime viikkoina, ribatut villahousut, poolo, lenkkarit, vaihdan vain takkia ja laukkua. Tehtävälistallani olisi myös kampaaja-ajan varaus, jonka yritän saada aikaiseksi mahdollisimman pian. Mietin värjäyttäisikö hiuksia vähän tummemmaksi tällä kertaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti