maanantai 8. elokuuta 2016

Weekend road trip










aurinkolasit - Ray-Ban
ribbimekko - Zara
nahkatakki - Zara
laukku - Céline
tennarit - Vagabond
kello - Cluse (saatu)
rannekoru - Valentino

Moikka moi! Pienoinen tauko blogista tuli pidettyä vähän huomaamatta, sillä en ole yksinkertaisesti ehtinyt postailla, saati koko kannettavaani avata yli viikkoon. Joku jo kommenttiboksissa ehti perään kysellä. Kiireessä katoaa myös inspiraatio, enkä voi blogia väkisin vääntää. Siinä vaiheessa kun puhtaat pyykit ovat seisseet viikon narulla ja tiskivuori vain kasvaa, on pakko vetää johonkin stoppi ja blogi jää ensimmäisenä. Tässä välissä on tehty pitkää työviikkoa, juhlittu yhdet Meripäivät ja yritetty selvitä niistä, käyty mökillä päivän verran ensimmäistä kertaa tälle kesälle, vietetty tyttöjen päivä siskon kanssa Helsingissä, shoppailtu vähän, odotettu hetkeä kun ei tarvitsisi tehdä mitään, kirottu sitä kuinka en ole päässyt rannalle ruskettumaan sitten juhannuksen ja vietetty viime viikonloppu Helsinki-Salo-Forssa akselilla. 

Perjantaina ajelimme ensin Helsinkiin. Ennätin käydä Helsingin jäätelötehtaan kioskilla Merisatamanrannassa ja Zarassa (löysin ihanan villakangastakin) kunnes loppupäivä sujuikin autojen parissa muun muassa Kauppatorilla. Myöhään illalla ajoimme Saloon, josta olimme varanneet hotellin (Cumulus) kahdeksi yöksi. Lauantaiaamuna suuntasimme Kiikalaan, jossa puolet päivästä kului taas autojen merkeissä. Onneksi palasimme Saloon hyvissä ajoin iltapäivällä, joten ehdimme tutustua kaupunkiin hieman. En ole aiemmin Salossa käynytkään. Minusta kaupunki oli ihan kiva, kauniita vanhoja puutaloja ja ihana joki ihan hotellimme vastapäätä. Salosta tuli vähän mieleen tämän nykyisen asuinkaupungin ja kotipaikkakuntani maalla sekoitus, vähän vanhanaikainen ja maalainen, pikkukaupunki. Vielä hiljaisempi kuin tämä asuinkaupunki, jos vain voi olla. Shoppailla en ehtinyt kuin Sokoksella piipahtaa (olen ihan hulluna nyt kaikkeen harmaaseen ja halusin harmaata kynsilakkaa), sillä suurinosan kaupoista oli mennyt jo kiinni kun kaupungilla kävelimme. Minulla oli kunnianhimoinen tavoite räpsiä Salosta valokuvia, mutta ylläri se taas jäi, olen kyllä melkoinen bloggaaja. No asukuvat sentään otimme illansuussa.

Sunnuntaiaamuna kirjauduimme ulos hotellista ja matka jatkui Forssaan taas yhteen autotapahtumaan. Onneksi sää oli ihan älyttömän hyvä ja jäätelöä oli tarjolla, joten viihdyin ihan hyvin monta tuntia autojen keskellä. Viikonlopun teema oli siis autot, eli kaukana lomareissusta! Minulta usein kysytään, kuinka jaksan näitä autotapahtumia, kun autot eivät itseäni kiinnosta, mutta olen kai jo vuosien aikana niin tottunut että ne vain kuuluvat elämään. Toisaalta tuleepahan samalla käytyä eri kaupungeissa, syötyä ulkona ja oikeastaan, jos vain jäätelöä, mikä olikin minulla viikonlopun teema, on tarjolla, en valita. Tällaista siis kuuluu tänne. Toivon itsekin, että saan tätä postaustahtia nyt vähän kiristettyä...

9 kommenttia:

  1. Upea asu jälleen kerran, olet kaunis! :) Päivittäin kurkkaan blogiisi. Saanko kysyä, mikä koko sinulla on tuosta mekosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :) Ja ihana kuulla, että päivittäin käyt blogissani, vau!! :) Ei kyllä ollut freesein olo näitä kuvia ottaessa :D Mulla on S! Tätä mekkoa oli vaan S-L koot. Mekon matsku vähän epäilytti, mutta ihan jees on ollut käytössä ainakin tähän asti. Ostin ensin mustan ja tykkäsin niin että harmaakin oli saatava, vaikka mulla on jo yksi Stradivariuksen harmaa neulemekko.. Mutta siinä on pidemmät hihat, että ihan eri juttu :D
      Mukavaa illanjatkoa! :)

      Poista
  2. No hei mä katsoinkin että miten voi olla noin Salon näköistä sun kuvissa 😅 Jännä kuulla kotikaupungista ensikertalaisen mielipiteitä, että joki ja puutalot kauniita! Varmaan ovatkn itse asiassa, ei vaan ole koskaan ikinä tullut ajateltua niin. Voi siellä olis muutama putiikki josta olisit tykännyt...! Kysy seuraavan kerran vinkkejä kun suuntaatte sinne niin saat vielä enemmän irti :)

    VastaaPoista
  3. Ps. Kiitos asukuvalokaatiovinkistä (mikä sana! 😂) kun usein Salossa kuvaan ja paikkoja etsin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh jep, postailin Instaankin viikonloppuna pari Salo-kuvaa! Tuli melko ekstempore lähtö! Puutalot oli hienoja niin ja Pappagallo-jäätelökioski hotellin hoodeilla plussaa! :D Hotellissa oli muuten aamupalalla frozen youghurttia, mieti!! :) Hitis kun kaikki putiikit oli jo kiinni, paitsi siellä ostoskeskuksessa missä oli H&M ym.. siinä "Muotikadulla" kuikuilin kyllä liikkeisiin, ainakin yksi näytti tosi kivalta. Me ei vaan nyt ehditty hirveästi, kun oltiin perjantaina 12 yöllä siellä ja aamulla oli lähtö Kiikalan lentokentälle, niin oli vaan se la iltapäivä-ilta. Mutta ensi kesänä varmaan uudestaan, sitten käännyn sun puoleen ;) Mä muuten sanoin J:lle että siitä murteesta tuli kyllä vahvasti sinä mieleen, sulla on vielä sitä saloa puheessa :)

      Hahha, hyvä jos sait tästä kuvauspaikkavinkin ;D Vähän äkkiä piti joku tausta vaan ottaa, mutta tämä talo oli kaunis, vaikka J kyllä ehdotti sitä jokea :)

      Poista
    2. Hehee no ihan varmasti on varsinaissuomea puheessa! Kaikki sanoo, että ainakin lomalta palatessa kun on taas käynyt puhumassa pidempään kotona :D No mutta tuota frozen yoghurtia en kyllä usko! What! :O Joo Salon putiikeista kannattaa piipahtaa ainakin Zapatoon ja Mer'villeen. Myös uusi Vilona on kuulemma kiva. Kahviloista lempparini on Cafe Maku ja ravintoloista Seurahuone. Myös Salon H&M:stä ja Lindexistä teen aina parhaat löydöt: siellä on vielä kaikki kiva mikä Helsingistä on jo aikaa loppu, ja siistiä eikä tungosta!

      Poista
    3. Kiitos vinkeistä, ensi kesänä täytyy yrittää ehtiä aikaissemmin paikalle jotta ehtii käydä nuo putiikit :) Tuon kahvilankin näin, mutta sekin oli kiinni. Pikkukaupunkien hyvä puoli on just tuo, että löytää juttuja mitkä on jo Helsingistä loppu, sama täällä Kotkassa! Mä oon löytänyt täältä alesta superlöytöjä nyt, kuten kaksi Filippa K:n neuletta puoleenhintaan, Diorin huulilakkaa & Opin kynsilakkaa -70%. Eli pikkukaupungeissa on puolensa, terveisin maalainen :D

      Poista
  4. Nuo Vagabondin paksupohjaiset tennarit näyttää kyllä sinulla aivan mielettömän hyviltä.Kaupassa naureskelin niille,kun ystäväni kokeili,mutta näköjään kun osaa oikein yhdistellä saa niistä todella salonkikelpoisen näköiset.
    Ja koko asu taas chic.Kyllä sinä osat pukeutua.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla nämä tennarit on ihan lempparit! :D Jopa niin että hankin ensin ne vaaleat, käytin päivittäin joten lopulta nappasin alesta viimoisen parin koossani näissä mustissakin! En malta odottaa näiden mustien parittamista mom jeanssejen kanssa.
      Kiitos paljon! :)

      Poista