sunnuntai 21. elokuuta 2016

Windy weatherhame - Zara
nahkatakki - Zara (samantyylinen)
t-paita - Samsøe & Samsøe (tämä)
tennarit - Converse (nämä)
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)
huulet - Lancome Lip Lover 353

Välillä tulee kausia, kun asukuvat eivät onnistu sitten millään. Olemme viime päivinä ottaneet useammatkin kuvat, muttei jotenkin vain nyt luonnistu... Suurin ongelma on oma vähän huono fiilis blogin suhteen, sekä se ettei hyviä kuvauspaikkoja tunnu löytyvän. Nämäkin kuvat meinasin jättää julkaisematta, sillä kaikki tuntui menevän pieleen, tuuli jo ihan älyttömästi, milloin hiukset lentelivät kiinni huulikiiltoon milloin hame oli miten sattuu. Asusta itsestään tykkäsin kuitenkin niin, että päätin joka tapauksessa heittää kuvat linjoille. Ehkä toisinaan olisi parempi jättää kuvien otto kokonaan, mutta kun haluan pitää blogini asukuvapainotteisena, on se hieman hankalaa.. Nämä kuvat otimme melko pikaisesti viime perjantaina supertuulisella Vantaalla, arvatkaa missä? Kävimme samalla reissulla myös Jumbossa, joka onkin minusta pääkaupunkiseudun kivoin ostoskeskus, mutta siellä tulee käytyä tosi harvoin kuitenkin. Nytkin meillä oli aika pikainen keikka siellä, kävin muutamassa liikkeessä sekä syömässä.

Olen tänä kesänä täysin hurahtanut vekkimideihin. Tämän siniharmaan hameen löysin ihan sattumalta Zarasta vähän aikaa sitten, kun olin ostamassa villakangastakkia. Hame roikkui yksinäisenä juuri minun koossani rekissä, joten pakkohan se oli pelastaa mukaan. Tämä on tasan sama malli, kuin minulta löytyy valkoisena, mutta ajattelin tämän sävyn soveltuvan hyvin myös syksyyn. Mielessä kävi heti yhdistää tämä mustaan neuleeseen ja nilkkureihin. Kuvissa hame näyttää enemmänkin siniseltä, mutta livenä se on harmaa. Kesäkelitkin palasivat takaisin, joten hame sai tällä kertaa kaverikseen ihan vain valkoisen t-paidan ja tennarit. Täytyy ottaa nyt ilo irti vielä kevyemmästä pukeutumisesta niin kauan kuin vain mahdollista! Mutta kuten sanottu, harmaa hame toimii loistavasti myös viileämmillä keleillä, mustan neuleen lisäksi näkisin tämän esimerkiksi valkoisen poolon kanssa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Pidän sun asukuvista, ne ovat sellaisia selkeitä ja hienoja samaan aikaan! Asu on myös todella kiva, taas iski hamekateus ;-) Vietän ensi viikolla muutaman tunnin Helsingissä, silloin on kyllä pakko käydä koluamassa Zarassa, jos vaikka omiinkin silmiin sattuisi joku vastaavanlainen hame syyssäille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Itse vaan haluaisin aina tietynlaisia kuvia, ja jos visioni eivät onnistu, ärsyttää :D

   Zarasta löytyy kyllä kivoja hameita(kin). Kannattaa katsoa vaatteita valmiiksi nettisivuilta, sieltä näkee kätevästi löytyykö tuote myymälästä ;) Yleensä varsinkin keskustan Zara on niin sotkuinen ettei sieltä meinaa löytää mitään. Itse siis yleensä teen ostopäätöksen jo kotona, jos tuote on kiva myös livenä lähtee mukaan. Tosi harvoin menen kauppoihin muuten vain pyörimään :D

   Kiitos kommentista ja ihanaa viikonjatkoa!:)

   Poista