lauantai 13. elokuuta 2016

Summer meets autumn



aurinkolasit - t-paita - laukku Céline - bomber-takki - midihame - tennarit


nahkatakki -  mekko - hattu - laukku Céline - mokkanilkkurit




laukku Céline - mekko - aurinkolasit - nilkkurit - takki

Yksi suosikkiaikani pukeutumisessa on kesän ja syksyn välimaasto, elo-syyskuu. Tarkenee vielä paljain kintuin kesähameissa- ja mekoissa sekä t-paidoissa, mutta niiden seuraksi saa pukea takin ja nilkkurit tai tennarit. Aurinko paistaa ja lämmittää vielä, joten aurinkolaseille on edelleen käyttöä, muttei ihan kesähepenissä enää mennä. Tätä aikaa ei vain kauaa kestä, joten kokosin muutaman inspiraatioasun valmiiksi. Pitkästä aikaa ehdin istahtaa ajan kanssa läppärini ääreen, kollaasien teko kun on suosikkipuuhaani, eikä haittaa nyt yhtään että ulkona tulee vettä kuin saavista tällä hetkellä. Tänä syksynä minua inspiroi ainakin bomber-takit, (mokka)nilkkurit, beiget asusteet ja midihameet sekä nahkatakit edelleen. Teen varmasti vielä myöhemmin erikseen postauksen syyshankinnoista.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Voi kumpa tekisit syysvaatteista jo pian postauksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit! :) Nämä asukollaasit on ehkä vähän jääneet blogeista, mutta minä tykkään tehdä kyllä edelleen :)
      Ja hei tulossa on ihan varmasti!

      Poista
  2. Täällä odotellaan myös kovasti postausta syysvaatteista. Keksit aina yksinkertaisista vaatteista niin hyviä komboja! :) Oletko muuten pinterestissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tosi kiva kuulla! :) Minkälaista postausta tarkalleen ottaen toivoisit, omaa ostolistaani syksyksi? Sellainen on ollut suunnitteilla tehdä ainakin :) Olen kyllä pinterestissä, mutta olen superlaiska käyttämään sitä :/ Mut löytää täältä:
      https://fi.pinterest.com/Nannesblog/

      Mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
  3. Ostoslistaa (ja jo tekemiäsi hankintoja) ja must have -juttuja syksyksi. Myös asut kollaasin muodossa ovat kivoja ja laittavat inspiraation vireille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta! :) Voin tehdä molemmat tässä syksyn aikana. Täytyy laittaa piakkoin postaukset vireille ;)

      Poista