torstai 25. elokuuta 2016

Suede ankle boots





nahkatakki - Zara
mekko - Superdry (saatu)
laukku - Céline
nilkkurit - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban

Yksi kaikkien aikojen suosikkiyhdistelmäni vaatteeissa on musta ja valkoinen, sekä niiden kanssa beiget asusteet. Valkoinen mekko ja nahkatakki alkaa olla jo klassikko, jota on helppo muunnella kenkien ja laukun avulla. Beiget mokkanilkkurit olivat ehdottomat täksi syksyksi ja Zaran bootsit täyttivät kaikki kriteerini, niin mallin, materiaalin, sävyn kuin hintansa puolesta. Bongasin ne ensin Aleksin liikkeestä heinäkuun alussa, mutten tuolloin tajunnut napata mukaan. Parin viikon päästä menin kenkiä ostamaan, muttei liikkeessä ollut enää ainuttakaan paria jäljellä. Onneksi samat kengät tulivat Zaran nettikauppaan myöhemmin, josta klikkasin ne hetkeäkään epäröimättä kotiin. Nilkkurit ovat olleet jo käytössä muutaman kerran mekkojen kanssa, mutta tulevat olemaan syksymmällä varmasti myös paljon housujen kaverina. Omistan useamman beigen laukun, ja kengät käyvät sävyltään niihin kaikkiin, lisäksi malli on ihana lyhyillä varsilla, täydelliset! 

4 kommenttia:

  1. Vautsi miten kauniit nilkkurit! Tiedustelisin koron korkeutta. En oikein jaksa korkeilla koroilla (vaikka olisivat paksummatkin) koko päivää valitettavasti, mutta kovasti nämä nyt kutkuttelisivat...
    t. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, minusta nämä on niin ihanat ja varsinkin sävy ihan täydellinen, menee niin kylmemmänsävyisten Célinejen kuin lämpimämmän Balin kanssa :) Itse en käytä juurikaan korkoja, paitsi näitä tolppakorkoisia nilkkureita! Näillä on tosi hyvä kävellä! Zaran sivuilla luki koron korekus 8cm.

      Poista
  2. Tosi kiva asu :) onko zaran kengät millaista mitoitusta? Siis pientä vai isoa. Arvon kahden koon välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 😊 minusta koot ovat ihan muita vastaavia. Mulla on nämä 36 niin kuin kaikki muutkin kengät, mutta paksua sukkaa ei näihin mahdu, tosin ei se kyllä varren puolesta sopisikaan :D minusta korollisen kengän pitää olla suht napakka ja mokka tietysti käytössä antaa vähän periksi :)

      Poista