keskiviikko 17. elokuuta 2016

Ribbed dress & Bomber jacket








bomber-takki - Pull&Bear
ribbimekko - Zara
tennarit- Converse
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban

Ilmassa ja näissä kuvissakin on jo ihan hitusen syksyn tuntua. Muutama lehti on tippunut maahan, illat hämärtyvät aiemmin, on satanut paljon viime päivinä, lämpömittari ei näytä pariakymmentä astetta ja alkaa tehdä mieli pukeutua tummempiin väreihin. Vaikka haluaisin pitää kesästä kiinni kynsin ja hampain, on vain myönnettävä, että kyllä se alkaa olla lopuillaan. Syksyn tulo ei silti tarkoita vielä paljaista kintuista luopumista, joten hameilla ja mekoilla mennään niin pitkälle kuin vain tarkenee. Ostin hiljattain Zarasta tämän mustan ribatun rennon mekon, ja tykkäsin siitä niin, että hankin saman vielä harmaana, sen näittekin jo täällä. Malli on niin ihana, löysä ja mukava, juuri sellainen kuin olin etsinytkin, eli hyvä löytö. Molemmat mekot ovat olleet jo muutaman kerran päällä ja keränneet ihmeen paljon kehuja, ainakin siihen nähden, että ovat niin perusmekkoja kuin olla ja voi. Pitkillä hihoilla mekot olisivat olleet ehkä vielä monikäyttöisempiä, mutta ajattelin käyttää niitä talvellakin, sillä päälle voi heittää neuletakin. Tällaisia tosi tavallisia vaatteita olen kaapppiini kaivannutkin. Musta mekko toimii minusta kivasti esimerkiksi bomber-takin kanssa. Ostin bomberin jo maaliskuussa Pariisista, mutta se pääsi tuolloin käyttöön vain ihan muutaman hassun kerran ja koko kesän roikkui eteisen naulakossa. Nyt kun syksy tekee tuloaan on bomber taas ajankohtainen.

Vaikka syksyn tulo vähän harmittaa, on siinäkin kuitenkin puolensa. Ei tarvitse olla aina ulkona jos aurinko paistaa, tai harmitella töissä ikkunan takaa, kuinka kauniit kesäpäivät menevät ohi. Ehtii tehdä juttuja, jotka kesällä jäivät, minulla esimerkiksi on nyt syksyllä taas kirppariprojekti ja tyhjennän kaappeja rankalla kädellä. Jospa vihdoin myös ehtisin saada tämän blogin ulkoasun valmiiksi (esim. kuva ja sähköposti puuttuvat edelleen). Niin ja ilmoittauduin kolmatta vuotta putkeen kaupungin opiston ompelukurssille, joka alkaa muutaman viikon päästä. Kesällä myös ruokavalio ei ole mikään parhain, lähes jokapäiväisen jäätelön voi siis jättää, ja alkaa vaikka kuntoillakin enemmän. Ei se syksykään siis hullumpi ole!

6 kommenttia:

  1. Nämä sinun hiukset on niin kivat. Tekisi kyllä mieli leikata itselle sama malli. Jotenkin vaan paremmalta koko ajan näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi kohta voisi taas pari senttiä käydä leikkauttamassa! Jos yhtään mietit leikkauttamista, tee se!!! :) Mä en ole katunut kertaakaan, että lyhensin, päinvastoin! Tykkään polkasta älyttömästi, niin helppo!!!

      Poista
  2. Kuinka pitkä olet? Mietin vaan kuinka pitkäksi mekko jäisi 156 cm jos tilaan netistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon 152! Minusta tässä mekossa on just hyvä pituus, polveen asti tällä pätkällä :D Ja Zaran nettikauppa toimii muuten hyvin, kokeiltu on ;)

      Poista
    2. Ai sä oot lyhyempi kun mä! Oho!

      Taidanpas tilata. Mulla on samaa kangasta ja saman mittainen Bershan mekko, mutta toppimallia. Se ei mee oikeen talvella niin toi menis sukkahousujen kanssa. :) Kiitos taas vinkistä!

      Poista
    3. Heh, joo ei ole pituudella pilattu ;)

      Kiva jos sait vinkkiä! :)

      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista