maanantai 29. elokuuta 2016

At the countryside







takki - H&M
mekko - Mango
aurinkolasit - Ray-Ban
tennarit - Converse

Ajattelin tehdä vähän normaalista tyylistäni poikkeavan (asu)postauksen, sillä nämä kuvat otimme mökillä maaseudulla peltojen ja lehmien ympäröimänä. Kesikesällä emme ehtineet mökille ollenkaan, mutta nyt elokuussa olemme käyneet siellä pariinkin otteeseen ja olleet myös yötä. Olen varmasti maininnut, etten ole mikään mökkeilijä, viihdyn paremmin kaupungissa, mutta toisinaan vaihtelu virkistää. Tämä on sinänsä hassua, koska olenhan maalta kotoisin. Olen kuitenkin niin mukavuudenhaluinen, että arvostan liikaa esimerkiksi juoksevaa vettä sekä sitä, että kauppa löytyy naapurista. Mökillä on kuitenkin oma tunnelmansa ja koska siellä käyminen on toiselle puoliskolle tärkeää, täytyy toisinaan uhrautua. Puusauna, grilliruoka, kaivovesi, hiljaisuus, tyhjyys ympärillä, netti ei toimi - mikä tekee välillä hyvää. Minusta mökillä saa myös oikein luvan kanssa laiskotella jos haluaa, aiemmin kun menin sinne takaraivossa pyöri jatkuvasti asioita mitä kotona oli tekemättä, ja tuntui että mökillä hukkaan vain aikaani. Onneksi olen pikkuhiljaa päässyt tästä ajattelutavasta ja osaan ottaa rennommin, kyllä ne hommat kotona odottavat. 

Kävimme myös suloisessa kesäkahvilassa, jossa oli älyttömän hyvät (ja isot) pullat. Muuten aikani kului lähinnä mustikkametsässä. Olen kerännyt marjoja niin paljon, että varmasti talven yli selvitään. Tykkään marjojen poimimisesta ja viihdyn metsässä tunteja, se on hyvää hyötyliikuntaa, saa olla ihan omassa rauhassaan ja säästää rahaa, kun ei tarvitse ostaa marjoja kaupasta. Mustikkapiirakan teko kuuluu tietysti mökkeilyyn. Huijaan sen verran, että ostan valmispohjan. Omaan piirakkaan laitan täytteitä lähes kaksinkertaisesti mitä ohjeessa käsketään, tällä kertaa myös muutaman puolukan väriä antamaan.

Illat hämärtyvät jo paljon aiemmin, puiden lehdet olivat kellastuneet, satoi - mökillä huomasi vielä paremmin syksyn saapuneen. Ihan viimeiset hetket viilettää ympäriinsä kesäisessä kukkamekossa. Tosin mökillä olin villasukat jalassa tulen äärellä. Ehkä vielä päiväreissu maalaismaisemiin tänä vuonna, kunnes on aika odottaa ensi kesää. 

10 kommenttia:

  1. Ihana postaus.Ja ihanat kuvat. Kukkamekko sopi niin hyvin maalaismaisemiin.
    Olen itsekin maalaistyttö syntyjään,mutta nykyään viihdyn kaupunkioloissa paremmin.Kerran kesässä mökkeily riittää minulle.
    Tulin ihan hyvälle tuulelle tästä erilaisesta blogista.Kiitos
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana jos tykkäsit! :) Kukkamekko sopii hvyin kyllä mökille. Tässä onkin kaikki (takki, mekko ja aurinkolasit) ihan älyttömän vanhoja mutta edelleen kovassa käytössä. Olen samaa mieltä - kerran kesässä mökkeily riittää :D Nyt tein ennätyksen ja olin siellä kolme yötä muutaman viikon sisään :D
      Tosi kiva kun kommentoit! Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  2. Niin kiva hyvän mielen postaus :) Asukin on tosi onnistunut, ihastuin tohon takkiin <3 Olen koittanut etsiä jotain vastaavaa hupulla varustettuna, pysyisi sitten huppu päässä hiukset paremmin aisoissa syysmyrskyssä :D nyt vaan tuntuu olevan melkein pelkkää bomberia kaikki kaupat pullollaan :) Olen muuten ihan samaa mieltä tuosta mökkeilystä, kesällä on kiva viettää yksi viikonloppu mökkeillen, mutta siihen se saa sitten jäädä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäsit! :) Täytyy ehkä ensi kerrallakin kuvata mökillä, mielessä kävi jo kumisaappaat ja syksyn ruska :D
      Tässä asussa on kyllä kaikki tosi vanhaa, mutta kuten yllä sanoinkin, kaikki edelleen kovassa käytössä . H&M:ltä löytyy aina vastaavia takkeja ja minusta näin nettisivuilla myös hupullisen version, että kurkkaappa sieltä ;)
      Jep, pari päivää kesässä riittää oikein hyvin mökillä!
      Mukavaa viikonjatkoa! <3

      Poista
  3. Ei hitsi olen ihaillut koko kesän noita sun super ruskeita sääriä! :D Voi kurjuus mulla sääret on just se paikka joka ruskettuu kaikista huonoiten! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, älä? :D Mulla taas kaula aina ihan valkoinen ja jalat ruskeat :D käytin myös muutaman kerran koko kroppaan sitä Doven päivettävää kosteusvoidetta (tosin näissä kuvissa ei ole) minusta se ei kyllä suoranaisesti rusketa, lähinnä korostaa jo ruskettunutta ihoa :) Mutta ihan jees tuote kun muutenkin kosteusvoiteella läträän.

      Mukavaa viikonjatkoa! <3

      Poista
  4. Ihania kuvia! Ja asu myös mieleinen :) Mangolla on kyllä ihania mekkoja, mutta harmikseni itsellini vähän liian lyhyitä, tilasin nimittäin sen poltetun orasnssin kukkamekon mikä sinultakin löytyy! Ehkä saa nyt syksyllä käyttöä sukkahousujen/legginsien kanssa.
    Ihanaa alkavaa syksyä, nautitaan :)

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mangolta löytyy parhaat mekot, se on totta! Mulla usein taas kaikki vaatteet on liian pitkiä :D Eikun paksut sukkahousut ja nahkatakki niin mekko toimii hyvin syksyllä.

      Kiitos samoin sinulle! <3

      Poista
  5. Tämä ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta piti tulla kertomaan sinulle, kun syysvaatteista jo ollut puhe! Mun syysvaatekaappi on nyt täydellinen! Löysin hm netistä oikea nahkaiset tregginssit ja alekoodilla hintaa jäi alle 190€. Hyvä koko, mutta lahkeet piti lyhentää! Täydellistä! :) Mitään 500€ en ollut valmis maksamaan housuista.. - Karoliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa kun kerroit! :) Täytyy tsekata ne! Tilasin kyllä viime vuonna Hennesiltä yhdet nahkahousut testiin ja toisia sovitin myymälässä, mutteivat istuneet :/ Siinä se onkin, että löytäisi täydelliset tai sitten hinta on ihan jäätävä. Mun kipuraja on kyllä 300, joka on ihan siinä ja siinä, että raaskiiko... Massimo Duttilla oli ihanat housut (299€), mutten jaksanut kiireessä sovittaa ja pitäisi saada muutama kilo pois ensin...

      Nahkahousut on kyllä upeat, että varmasti saat kivoja asuja niiden kanssa aikaan :)

      Poista