maanantai 7. huhtikuuta 2014

Outfit with Red Converse






tikkitakki Vila  - huivi Burberry - laukku Louis Vuitton - farkut Zara
neule KappAhl, Hampton Republic 27 - kengät Converse - kello Michael Kors
rannekoru Massimo Dutti - aurinkolasit Ray-Ban

Lauantaina auringon paistaessa oli lähdettävä päiväkävelylle ja tulipa syötyä ensimmäinen jäätelökin jo ulkona, tosin vielä sai tyytyä kaupan pakastealtaaseen, innolla odotan, että jäätelökioskit avaavat ovensa! Pakko kyllä myöntää, että hieman kylmähän siinä vielä tuli, varsinkin kun tuuli aivan älyttömästi. Arvatkaa vain, kuinka hankalaa kuvien ottaminen oli tuossa tuulessa. Jäätävän tuulen lisäksi säät ovat muutenkin olleet viime päivinä melko kylmiä, ja en taida olla ainut, jota tämä harmittaa? Viime viikolla olikin vedettävä taas villakangastakki niskaan. Trenssiä en ole Suomen oloissa vielä montaa kertaa ehtinyt käyttämään, sen sijaan Vilan tikkitakki on ollut loistava tämän kauden takki.

Punaiset Converset eivät ole hirveästi käyttökertoja nekään saaneet, mutta tänä keväänä olen päättänyt korjata asian! Kovasti ne ainakin asua piristävät. Nämä Conssit ovat muuten lastenosastolta, juuri ja juuri koko 35 menee 36 -kokoiseen jalkaani, joten kaikki pienijalkaiset voivat säästää muutaman kympin, kun hankkivat kenkänsä lastenosastolta. Nämä kyseiset Converset esimerkiksi löydätte täältä.

Olen muuten täysin ihastunut KappAhlin tämän hetkiseen Hampton Republic 27 -mallistoon, ja kotiin on lähtenyt yksi jos toinenkin tuote kyseisestä mallistosta, kuten tämä kuvassa näkyvä ankkurineule. Olin metsästänyt vastaavaa hyvän aikaa, kun tämän KappAhalin nettisivuilla näin, oli aivan pakko lähteä aiemmin töistä liikkeeseen äkkiä oma paitani hakemaan! Ohut neule tulee näyttämään ihanalta myös kesäkäytössä vaikkapa valkoisten, punaisten tai beigejen shortsejen kanssa.

Sisältää mainoslinkkejä!

16 kommenttia:

  1. Aivan ihanasti sopii tuo punainen sulle! <3

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia ja upea Anne <3 Rakastan näitä asukuvia!!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kuulla ihana Elisabete, piristit päivääni toden teolla :) <3

      Poista
  3. Oi että oon nyt ihastunu tohon noéen :) niin suloinen ja kaunis laukkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan Noé se kyllä suloinen ja jotenkin erilainen! :) Näiden kuvien oton jälkeen lyhensin hieman tuota hihnaa, nyt se on entistä parempi. Joku voi kokea tuon suljennan epäkäytännölliseksi, mutten minä ja mulla laukku kulkeekin melkein aina auki niin kui Neverfull :)

      Poista
  4. Näyttääpä nuo punaiset väriläiskät hyvältä tuossa asussa :) Voi teitä onnekaita pikkujalkaisia! Siinä säästää kyllä pitkän pennin. Varsinkin Suomessa normaalikokoisista consseista saa nykypäivänä pulittaa ihan käsittämättömiä summia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No joo Conssit ovat kyllä aika älyttömän hintaisia Suomessa (niinkuin kaikki muukin). Itse olen onneksi onnistunut kaikki ostamaan pienellä alella ja nämä punaiset ovatkin ainoat, jotka ovat lastenpuolelta. Stockalla on muuten varrelliset Conssit nyt kantistarjouksessa!!;)

      Poista
  5. Niin ihana asu taas! Sulle sopii kyllä niin hyvin tuo värimaailma, jossa näytät viihtyvänkin! <3 :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Joo navysininen + punainen taitaa olla tällä hekellä minulla kovassa suosiossa ;)

      Poista
  6. Ihanaa, punaista! Tykkääntykkään todellakintodellakin! :)
    Mikä tuo huulipunasi sävy ja merkki on? Vaikuttaa täydelliseltä punaiselta jollaista itsekin etsin...tähän asti huulilleni kun päätyy yleensä koralli/hento pinkki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mahtavaa kuulla, että siellä tykätään!! :)
      Huulipuna on ihan vaan Lumenen, Wild rose moist lipstick -sarjaa (punainen paketti) ja sävy 65 Flowers Perennoja. En tiedä saako enää! Itse käytän yleensä vaan tuubimallista huulikiiltoa, jota on helppo ja nopea laittaa ilman peiliäkin, mutta vapaa-ajalla välillä on kiva saada vähän väriä naamaan huulipunalla :)

      Poista
  7. Oi mikä asu! Täytyykin käydä katsomassa tuota paitaa liikkeessä :)

    Punaisista tennareista minäkin olen haaveillut,mutta taidan ostaa jotkut halvat. Mun jalka on just sen kokonen et Converseista menee aikuisten kokojen pienin eli kallista on :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suuntaa KappAhaliin enne kuin loppuvat! Näitä oli muissakin väreissä, olisin halunnut valkoisenkin, muttei täällä ollut :/ Minun pitää olla aina heti paikalla, kun jotain huomaan, tänne liikkeeseen tulee usein vain yksi kappale pienintä kokoa, joten se on kerettävä nappaamaan! :D

      Stockalla on tällä hetkellä varrelliset (punaiset) Conssit tarjouksessa muuten ;) Mullakin on vain nämä punaiset kokoa 35, muut ovat 36 ja ne onkin paremmat, jos kävelee paljon tai kesällä kuumuudessa jalka turpoaa... Itse himoitsen beigejä Consseja,(työ)päivä onkin mennyt niitä metsästäessä ;)

      Poista