maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kynsien Geelilakkaus

Mainitsin täällä, että parisen viikkoa sitten kävin laitattamassa kynsiin geelilakkauksen. Ajattelin, että nyt olisi aika kertoa hieman omia kokemuksia, varsinkin kun olen saanut muutamia kyselyjä kynsilakkani sävystä.

 Halusin pitkään kokeilla geelilakkausta, ystäväni joskus siitä puhuttua. Minulla oli aiemmin vuosia rakenne/geelikynnet, mutta jotenkin se jatkuva huollossa ravaaminen alkoi tympiä, joten toissa kesänä geelit saivat lähteä ja ilman ollaan oltu siitä asti. Nyt minulle tarjoutui tilaisuus kokeilla geelilakkausta maksutta ammattiliiton järjestämällä kauneuspäivällä, joten voitte varmasti kuvitella kuinka innoissani olin.

Geelilakkauksella tarkoitetaan siis oman kynnen päälle lakattavaa päällyslakkaa, joka kovetetaan LED-valaistussa uunissa, samalla tavalla kuin rakennekynnet. Rakennekynnet eivä siis ole tässä tapauksessa kuitenkaan kyseessä, vaan kevyempi vaihtoehto, joka on hellävarainen kynsille.


Aluksi kynsinauhat käydään läpi ja kynnet viilataan, sen jälkeen kynsiin levitetään muutama kerros geeliä, jonka jälkeen kynnet lakataan perinteiseen tapaan, itselleni taidettiin laittaa kolme kerrosta lakkaa, eli ihan lakan peittävyyden mukaan. Jokaisen vaiheen välissä kynnet käytettiin uunissa kuivumassa. Taisin keskittyä tekovaiheesssa enemmän puhumiseen, kuin tilanteen seuraamiseen ;)

  Kynsilakat ovat pysyneet moitteettomassa kunnossa jo pari viikkoa, toki kynnet ovat kasvaneet. Tekijä kertoi joillakin lakkauksen kestävän jopa kuukauden! Itselläni on paha tapa repiä kynsiä ja en oikein koskaan saa niitä kasvatettua, geelilakkaus onkin ollut aivan loistava, sillä se vahvistaa kynsiä ja niitä ei pysty repimään, lisäksi kynsien ollessa nätit ne haluaa pitääkin sellaisina.

  Sävyjä oli useita, mutta itse olin aiemmin päättänyt valitsevani kirkkaimman pinkin, joka valikoimasta löytyi, joten muita värejä en oikein katsonutkaan. Hintaa lakkausella on paikasta riipuen 40-50 euroa. Ymmärtääkseni lakkaus olisi hyvä käydä poistattamassa ammattilaisella. Itse ihastuin sen verran tähän lakkaukseen, että olen varannut ajan uuteen lakkaukseen ennen matkalle lähtöä. Tämä geelilakkaus on mielestäni mainio juurikin lomalla. Ainut huono puoli taitaa olla, että pinkki väri voi alkaa kyllästyttää, sen takia seuraavaksi ihan perus ranskalainen manikyyri ;) 

6 kommenttia:

 1. Ei liity postaukseen, mutta saako kysyä paljonko sä painat? Ihan vaan mielenkiinnosta, koska ite oon saman pituinen kun sinä ja sen takia mietin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Toki saat kysyä, mutten koe tarpeelliseksi sitä kertoa :) Minun painoindeksi on siinä 22 luokkaa, eli aivan täydellinen itselleni :) Itse en kyllä pituuden ja painon pohjalta lähtisi vertailemaan, sillä esim. ruumiinrakenteet ovat ihmisillä niin erilaisia, esim. mulla enemmän alaosassa kuin ylä :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Sääli kun töissä ei saa olla lakattuja kynsiä hygienia syistä :( Onneks varvas lakat ei ole kiellettyä ;)
  Olen monia kertoja ottanut geelilakkausen varpaisiin ja lakka kestää jopa puoli vuotta kynsissä! Loppuvaiheessa tosin ei enää niin kaunis ;)

  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi harmi, monilla aloilla tuntuu olevan tuo kynsilakan käyttö kiellettyä :/ Minulla taas on se ongelma, että kynnet menee huonoon kuntoon töissä kun esim. avaa paketteja..

   Oho, ihan uskomattoman kauan kestää sitten varpaissa! :D Hyvä idea muuten, että lakkauttaisi varpaankynnet, varsinkin kesällä olisi Super kätevä! :) Täytyypä itsekin harkita..

   Poista