tiistai 22. huhtikuuta 2014

Outfit in Nude & White





Vitsit miten ihana sää oli eilen, koko päivän tarkeni bleiseri takkina ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, muutenkin koko pääsiäisen säät todellakin suosivat! Piipahdimme sunnuntaina mökillä ensimmäistä kertaa tälle vuodelle, en tiedä olenko kertonut, mutten todellakaan ole mikään mökki-ihminen, vaikka maalta kotoisin olenkin. Viihdyn kyllä mainiosti päivän mökillä, mikäli aurinko paistaa ja on hyvää grilliruokaa tarjolla, mutta muutama päivä luonnon helmassa alkaa jo olla itselleni liikaa, puhumattakaan peseytymisestä ilman juoksevaa vettä ;) Joka tapauksessa tuli otettu ensimmäiset auringot tälle keväälle ja koska en tunnu ikinä oppivan, sain taas naaman ja rinnuksen kirkkaan punaisiksi kaulan jäädessä valkoiseksi. Meikillä sain naaman punoituksen aika hyvin peitettyä ja toivottavasti punoitus häviää muutenkin mitä pikemmiten! Kaiken kaikkiaan superkiva pääsiäinen takana ja lomakin häämöttää taas pyhien jälkeen lähempänä.





bleiseri & pusero H&M - farkut Zara - ballerinat Mango - laukku Louis Vuitton
rannekoru Massimo Dutti - kello Michael Kors - aurinkolasit Ray-Ban

Eilisen upean sään kunniaksi halusin laittaa jotain todella keväistä päälle kaupunkikävelylle, joten yksi suosikkicomboni nude ja valkoinen oli juuri oikea valinta. Puseron ja bleiserin olen ostanut jo aikoja sitten H&M:ltä, joskus syksyllä muistaakseni, mutta nyt vasta kevään tullen ne pääsivät käyttöön. Muistan kun olin katsellut bleiseriä monet kerrat ja lopulta päätin mennä sitä sovittamaan, puseron otin koppiin mukaan vain sovitusrekvisiitaksi, mutta enhän mitenkään voinut sitä enää kauppaan jättää, kun sopi niin hyvin bleiserin kanssa. Myös Mangon nudet aitonahkaiset ballerinat ovat odotelleet kaapissa käyttöön pääsyä jo muutaman kuukauden, ne ovat Mango outletin puolelta peräisin, ja täytyy sanoa, että aivan loistava hankinta, sävy on mitä täydellisin nude ja nahka ihanan pehmeää.

8 kommenttia:

  1. Kaunis asu ja olet valinnut taustankin asuun sopivaksi.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva tuo asu. :-) Tykkään varsinkin tuosta paidasta. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pusero on kyllä kiva ja nyt se pääsee varmasti kovaan käyttöön!

      Poista
  3. Ihana asu! Mikä kynsilakka sinulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Minulla on olleet samat geelilakkaukset kohta kaksi viikkoa, laiskan lakkaajan pelastus todellakin ;D Sävy on kirkkain pinkki, mikä valikoimissa oli!

      Poista