maanantai 14. huhtikuuta 2014

Instagram Snaps

Juuri vähän aikaa sitten täällä blogin puolella nähtiin Instagram -kuvia Geneven matkan varrelta, mutta ajattelin silti koota oman postuksensa vielä muistakin viime aikaisista kuvista, sen verran puhelimella tulee kuvia räpsittyä, ja esimerkiksi ostoksia harvoin enää jaksan blogiin erikseen kuvailla, kun ne jo Instaan päätyvät. Vaikka blogissa olisi välillä hiljaista, aina ei vain aikaa tai inspiraatiota tunnu löytyvän tänne niin paljoa kuin haluaisi, Instaa päivittelen silti. Instagram on kyllä todella koukuttava, mitä en olisi vielä vuosi sitten sinne liittyessäni osannut kuvitellakaan. Toisinaan se ihastuttaa, toisinaan vihastuttaa, lähinnä silloin kun puhelimesta loppuu akku kesken työpäivän tai on kavereiden kanssa kahvilla ja keskittyy enemmän kuvaamaan kakkuja kuin kavereihin ;)


1. Uusin laukkuhankintani Louis Vuittonin Petit Noé on ollut juuri niin ihana kuin osasin kuvitellakkin! En ole kokenut edes suljentaa epäkäytännölliseksi, ja usein laukku kulkeekin itselläni Neverfullin tapaan auki. Tämä laukku-uutukainen ei kuitenkaan laukkukuumettani parantanut, päinvastoin!


2. Valinnanvaikeus Tommy Hilfigerin ja Henri Lloydin lippiksien välillä, päädyin Hilfigeriin. Lloydin lippiksiä oli myös valkoisina, ajattelin, jos aivan innostun hankin myöhemmin sen tuon sinisen Hilfigerin kaveriksi. Lippis on jo pelastanut monet huonot hiuspäivät!

3. Perus työasu; farkut ja raitapaita, tässä combossa kuljen varmasti 90% ajasta, helppoa kun ei ehdi/jaksa miettiä mitä pukisi. Onneksi pian saa hameet ja kesämekot käyttöön, hieman vaihtelua!

4.  Perus lauantai, kahvittelua ilman kiirettä :) Aurinkoisena päivänä käytössä Aviatorit sinisillä peililinsseillä, voisin veikata, että näitä laseja tulen käyttämään kesällä paljon!

5. Tämän hetkinen lemppariyhdistelmäni on Michael Korsin ruusukultainen kello navylla taustalla ja Massimo Duttin navy nahkarannekoru. Valitettavasti Massimon laatuun jouduin pettymään, kun rannekoru lähti purkaantumaan muutaman käyttökerran jälkeen ja pikaliimalle tuli käyttöä, tuon hintaisilta koruilta odottaisi vähän enemmän :(


6. KappAhl on yllättänyt tänä keväänä positiivisesti, varsinkin Hampton Republic 27 -mallisto on todella onnistunut! Nappasin mukaan malliston ihanat ankkuri- ja raitaneuleet. Olen tällä hetkellä todella ihastunut kaikkeen merihenkiseen!


7. Vero Modan ankkuricollege oli aivan pakko saada, juuri sopiva casual friday -paita :)

8. Iltalenkillä meren rannalla, kuinka onnelliseksi sitä voikaan tulla niinkin pienestä asiasta, kuin lenkistä valoisaan aikaan, niinhän se on, että parhaat asiat ovat ilmaisia :)

9. Punaiset Converset ovat ihana asun piristys ja mielestäni sopivat tosi kivasti Monogram-kuosin kanssa.

10. Kesää odotellessa hankin H&M:ltä raidalliset shortsit, vastaavia olen etsinyt jo parisen vuotta edellisten jäätyä isoiksi. Shortsejen kaveriksi käy vaikkapa rento t-paita.


11. Lindexin täydelliset statement -korut. Odotin näiden myyntiin tulemista, kuin kuuta nousevaa ja laitoin heti molemmat tilaukseen nettisivuilta, kun ne sinne ilmestyivät. Korut eivät ole valitettavasti vielä takkejen alla päässeet oikeuksiinsa, mutta tulevat varmasti olemaan kesällä kovassa käytössä. 

12. Sunnuntaisella päiväkävelyllä, olen jo elätellyt toiveita, että ballerinat saisi jalkaan, mutta toisaalta tykkään Vince Camuton bikereistä niin kovasti, että mielelläni olen niitä vielä käyttänyt.

13. Pitkästä aikaa kaivoin Azur Pocheten käyttöön. Azur kuosina ei enää miellytä silmää niin kuin ennen, mutta onhan se kesällä ihana vaaleiden vaatteiden kanssa.

14. KappAhlista löytyi myös täydellinen maksihame kesäksi. Ihastuin ensi näkemällä kukalliseen maksihameeseen, mutta jäin vielä pohtimaan asiaa - onneksi, sillä myöhemmin sain siitä -30% alen! Hame tulee varmasti näyttämään ihanalta valkoisen ilmavan topin ja kultaisten sandaalejen kanssa.


15. Päivän asun yksityiskohtia. Mulberryn Lily on kyllä aivan ihana ja haaveissa olisi se jossain toisssakin värissä.


16. Lauantain päiväkahveilla vaihteeksi, toisinaan kun en osaa päättää suolaisen ja makean välillä, otan molemmat!

17. Kevään esimmäinen jäätelö ulkona!

18. Olen halunnut pitkään kokeilla geelilakkausta, vihdoin mahdollisuus tuli eteen ilmaiseksi, ammattiliiton kauneuspäivässä. Valitsin väriksi kirkkaimman pinkin, mikä valikoimista löytyi, harmi kun sävy ei tule kuvassa oikeuksiinsa!

19. Perjantai dinnerillä kiinalaisessa töiden jälkeen, kummasti ravintolassa käynti piristää arjen keskellä.

6 kommenttia:

  1. Toi jätskikuva on niin mahtava! :) Tukka ja huulipuna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo niin kauan kuin niitä kesti - tukka oli tuulesta sekaisin ja huulipuna taisi jäädä jäätelöön, naisen elämää :D

      Poista
  2. Mä oon kanssa himoinnut geelilakkauksia jo ikuisuuden, mutta töiden takia voin vain haaveilla :/ Ehkä sitten, kun on pidempi kesäloma ;-) Ja tuollaista kevyttä tikkitakki himoitsen! Harmi ettei kohdalle ole osunut vielä sitä täydellistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin menee töissä kynnet huonoon kuntoon, kun pitää purkaa tavaraa, eli mitään kovinkaan pitkiä kynsiä en pysty pitämään :( Geelilakkaus on vaikuttanut superhyvältä, joten kokeile ihmeessä joskus mikäli tilanne sallii :) Varasinjuuri itselleni ajan uuteen lakkaukseen ennen matkaa, niin ei tarvitse siellä aikaa tuhlata kynsien lakkaaamiseen :D Seuraavaksi kyllä ihan peru manikyyri pinkki on ihana, mutta kyllästyttävä :D

      No joo tikkitakki on näppärä ja tämä Vilan yksilö on ollut superhyvä hankinta, tosi edullien (40€) ja kestäny moitteettomasti käyttöä! Jospa Vilalle tulisi taas sykysllä vastaavia, itsekin himoitsen beigeä ;)

      Poista
    2. Täytyy kyllä vakaasti harkita ;) Kuinka kauan tuo on pysynyt sulla? Ja pitääkö siis mennä poistattaan samaan paikkaan, missä ottanut? Näin perillä olen :D Mietin juuri, että etelän reissulle olisi ihan super kätevä! Koska merivesi aina syö ekana päivänä kynsilakat tosi kivasti.

      Se mun kevyt untsikka Vilalta on kanssa ollut ihan super! Syksystä asti käyttänyt sitä ihan luvattoman usein eikä ole mennyt miksikään - hintakaan ei sillä ollut päätä huimaava. Toivottavasti löytyisi vielä, kohta ei enää takkia tarvitse ;) Beige olisi kyllä ihana!

      Poista
    3. Mulla nämä lakkaukset ovat olleet vasta viikon, joten en osaa yhtään sanoa vielä kauan pysyvät, ainakin pari viikkoa tulisi pysyä, mutta joillain kuulemma pysyy jopa kuukauden :) Itse otin nämä eri paikkakunnalla, kun olin tosiaan sellaisella ammattiliiton järjestämällä päivällä, jossa sain lakkauksen ilmaiseksi. Ilmeisesti pitäisi poistattaa ammattilaisella, mutta kuulemma lähtevät ajan kanssa itsestään! Itse menen tosiaan ennen Cannesiin lähtöä laitattamaan uudet lakat, voin kertoa sitten enemmän kokemuksia, miten pysyivät ja kuinka poistetaan ym. :)

      Vila tuntuu siis tekevän tosi hyviä takkeja! Bongasin Henri Lloydiltä ihanan beigen tikkitakin, mutta tosiaan kauaa ei enää takkia tarvitse, joten ei ole ajankohtainen - täytyy kyllä silti pitää silmät auki, jos se vaikka tulisi aleen..

      Poista