perjantai 4. huhtikuuta 2014

Instagram Snaps - Geneva Edition

Nyt kun edellisen postauksen myötä taas Geneven tunnelmiin päästiin, päätin tehdä vielä pienen yhteenvedon muutamista puhelimella napatuista Instagram-kuvista (@annejennika) reissun varrelta. Geneveen lähdöstä on jo kuukausi aikaa, aivan älyttömän nopeasti on taas aika kulunut, ja ensi kuussa onkin seuraavan reissun vuoro! Lomalla yritän parhaani mukaan pysyä poissa netistä ja keskittyä lomasta nauttimiseen, mutta Instagramia tuli tosiaan päivitettyä, kun hotellista Wifi löytyi, tosin lisäsin vain pikaisesti kuvat, muuten en jäänyt nettiin roikkumaan ;) Joka tapauksessa upeasta Genevestä tuli napattua kuvia yksi jos toinenkin;


1. Tunnin unilla, bussimatka takana, lento edessä! Lomalle lähtemisessä, koneeseen pääsyä odottaessa on aina ihan mahtava fiilis :)

2-3. Geneve toivotti meidät tervetulleeksi mitä upeimmalla auringonpaisteella ja kukatkin kukkivat, kevät <3 Koko matkan ajan aurinko paistoi, ei olisi enää paremmin voinut säiden suhteen mennä!

4. Célinen laukkuihastelua ikkunan läpi.. En taaskaan uskaltanut sisään ;) Kuvassa Mini Luggage ja Micro Luggage. Aloin jopa pohtimaan, ettei tuo Micro-kokokaan ole hassumpi, värit nyt eivät ole kummassakaan kyllä ihan omaan makuuni.


5. Hurjan isot, kesyt joutsenet! Vähän hirvitti aluksi, mutta äkkiä meistä tuli kaverit ;) Joutsenet olivatkin yksi reissun kohokohdista!


6. Ray-Banit olivat kovassa käytössä koko reissun ajan.

7. Aamupala Starbucksin tapaan; mangojugurtti, porkkanamuffinsi ja paha kahvi. Miksi ihmeessä ulkomailla kahvi on niin oudon makuista?

8. Vaikka Genevessä muuten oli melko kallista, onnistuin löytämään lähikaupasta ison pussin maailman parhaita Kinder-karkkeja. Tuo iso pussi maksoi saman verran kuin Suomessa kolme kertaa pienempi. Harmittaa, kun en kantanut noita enempää kotiin ;)

9. Laukku-uutukaista tuli kuvailtua niin kameralla kuin puhelimellakin, ihana! <3


10-11. McCafé vs. Ladurée. Laduréen omat nätin paketinsa kanssa näyttävät paremmilta, mutta McCafén ovat kolme kertaa halvempia, Lauréella taas paljon parempi valikoima.. Molemmat olivat makuuni :)

12. Uudet Zaran farkut heti käytössä ja lisää vaatteita ostoskassissa ostoskeskusreissun jälkeen!

13. Ilta-Geneve, suihkulähde oli upeasti valaistu, eri värinen eri päivinä.


14. Mulberryn Mini Alexa oli mitä loistavin matkalla; sopivan kokoinen ja kädet jäivät vapaaksi. Mulberryjä ei muuten Genevessä juurikaan näkynyt, taisin bongata vain yhden Bayswaterin!


15. Turisti metrossa, uusi laukku tietenkin heti mukana.

16-17. Geneven ruoat eivät välttämättä aivan vakuuttaneet, tosin tonnikala-oliivi-anjovis-pizza oli älyttömän hyvää, pizzan kanssa harvoin menee pieleen!

18. Neverfull oli todellakin täynnä lennolla Genevestä Helsinkiin, enhän millään raaskinut runnoa uutta Petit Néa saati muita mukana olleita laukkuja matkalaukkuun, joten kaikki matkustivat Neverfullin sisällä :)


19. Heippa Geneve ja seuraavaan kertaan! Uskon että tämä oli ensimmäinen, muttei viimeinen kertamme Genevessä.

Näiden tunnelmien myötä toivottelen kaikille mitä ihaninta viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Ihania matkakuvia :) Kamala matkakuume vaan tulee :D
    Meillä on kova vääntö menossa syyskuun matkan kohteesta, poikaystävä kun ei kelpuuta ihan kaikkea :D
    Ranskan riviera voisi olla siitä hyvä vaihtoehto,että siellä olisi molemmille jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Hahah, no kuule aivan sama juttu meillä, esim. kaikki muslimimaat ja "perus"turistikohteet (Kreikka ym) on ihan poissa laskuista :D Espanjaa kyllä kovasti itse haluan ja ollaankin löydetty sieltä molemmille sopiva kohde; Marbella! Voisin kuvitella, että Marbella olisi teillekkin hyvä kohde, siellä on upeita autoja, luksuskaupat ja ranta :) Ja tosiaan Cannesissa me ainakin viihdytiin, joten mahtavaa päästä sinne taas ensi kuussa! Voit sitten näyttää mun matkakuvia poikaystävälle ja koittaa suostutella sinne ;)

      Poista
  2. Oi miten ihania kuvia :) Kumpa itekkin pääsis tuollaselle aikuisten luxuslomalle :) Joudun tyytymään toistaiseksi vain haaveilemaan sellaisista matkoista ja suuntaamaan ajatukset lasten kanssa matkustamiseen soveltuviin Bamse-lomahotelli reissuihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emma ja kiva kun kommentoit! <3
      Heheh, no eiköhän nuo ajat koita vielä minullekkin, ainakin toivottavasti :) Sitten nautitaan lomista vähän erilailla juurikin :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Onpa hauska niitä katsella kun oma minireissu on KOLMEN yön päässä, jes!! :) Kerrankin näin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vai että kerrankin ;) Ihanaa lomaa jo tässä vaiheessa, jos en enää ehdi toivotta! <3

      Poista
  4. ihania kuvia.

    Oletko muuten huomannut mitn vikaa lv - laukkujen laadussa? sitä kovasti parjataan purse forumilla että kanvaasi on ohentunut ym .

    Annina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      En ole kyllä itse moista huomannut, päinvastoin; Petit Noé on aivan älyttömän jämäkkä, odottelenkin, että se vähän muotoontuisi. Edelliset Vuikkarit ovatkin jo vuoden takaa ja niissä ei ole myöskään ollut vikaa. Hmm.. tosi hassu juttu, onkohan tässä kyse vain jostain tietystä mallista? Joka tapauksessa inhottavaa, jos laukkujen materiaaleissa ollaan alettu säästämään :/

      Poista