maanantai 21. huhtikuuta 2014

Daniel Wellington


Vihdoin sain hankittua kauan haluamani kellon Daniel Wellingtonilta. Kello on vilahtanut täällä blogissa useissa kollaaseissa ja olen harkinnut sen hankkimista kauemmin kuin edes muistan, aina on vain jokin muu hankinta mennyt sen edelle. Kello ei sinänsä ollut ajankohtainen, koska omistan ennestään useamman kellon, eli mitään varsinaista tarvetta sille ei ollut, mutta rannekello kulkee mukana jokaisena päivänä, joten vaihtelu on enemmän kuin sallittua!

Muutama viikko takaperin piipahdin Timanttisilla kelloja sovittelemassa, mutta ajattelin odottaa kellon hankinnan kanssa Cannesin matkan yli ja palata asiaan synttäreideni aikaan. Myöhemmin huomasin kuitenkin liikkeen ikkunassa DW:n kelloissa olevan 10% alennuksen, joten yön yli asiaa mietittyäni, palasin seuraavana päivänä liikkeeseen. Pohdin pitkään tämän Classic Canterburyn ja Classic Canterbury Ladyn välillä. Usein kelloissa miesten mallit miellyttävät omaa silmääni enemmän, naisten kellot tuntuvat niin hirmu pikkuisilta. Omaan kapeaan ranteeseeni tosin naisten malli istui tietysti näppärämmin, mutta kellon ollessa melko ohut, ei isompi taulukaan hullummalta näyttänyt. Usein arkisin en käytä kuin kelloa ja korvakoruja, joten kello saakin olla näyttävä, päädyin siis isompaan malliin. 

3 kommenttia:

 1. Ihana kello(: hei minkä nimisen ne sun ray banit on ne mustat jossa on hopeiset reunukset ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mitähän aurinkolaseja mahdat tarkoittaa? Kaikissa Aviatoreissani on kultaiset kehykset, ja kaikki ovat samaa mallia 58-kokoisilla linsseillä :)

   Poista
 2. Mä oon kans pitkään haaveillu kyseisestä kellosta, se on niin ihana! Loppukuusta on edessä Uumajan matka, mutta jos sieltä ei löydy mitään kivaa niin sitten suuntaan kellokaupoille ;)

  VastaaPoista