lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ballerinakelit





takki Zara - huivi Burberry - pusero Vero Moda - farkut & ballerinat H&M
laukku Mulberry - aurinkolasit Ray-Ban





Iloista pääsiäistä kaikille! Joko olette syöneet itsenne täyteen pääsiäismunia? :) Meidän jokavuotisiin pääsiäisperinteisiimme kuuluu American Car Showssa käyminen ja eilen hyppäsimmekin heti aamusta autoon ja suuntasimme kohti pääkaupunkiseutua. Itse en tosiaan autoista välitä, mutta koska tiesin pääseväni myös ihastelemaan keväistä Helsinkiä, lähdin mukisematta mukaan. Yksi suosikkipaikkani Helsingissä on Kaivopuiston ranta, jossa kävimme ottamassa asukuvat ja syömässä Helsingin jäätelötehtaan jäätelöä. Nyt on sitten virallisesti kevät, kun jäätelökioskit ovat avanneet ovensa!

Asun kanssa menin yksinkertaisella linjalla, mutta sentään nuo siniset Aviatorit piristävät asua kivasti. Uskaltauduin laittamaan ballerinat ensimmäistä kertaa jalkaan tälle keväälle, hyvin tarkeni! Farkuista on pakko muuten vinkata kaikille lyhyille, nämä H&M:n farkut ovat sekä älyttömän edulliset että juuri oikean pituiset.

14 kommenttia:

  1. Oi että! Ihanaa kuulla, että Suomessakin voi jo tepastella baltsuilla! :) Meidän piti tulla nyt Pääsiäiseksi pikakäynnille kotiin, mutta se nyt jäi töiden takia, joten toivottavasti joku kamala loskakeli ei iske ennen kun lennän kotiin kolmen viikon kuluttua ;) Kauniita kuvia sinusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, nyt on ollut ihan loistavat säät! :) Tuskin enää täällä Etelä-Suomessa lunta nähdään ;D Kiitos! :)

      Poista
  2. Superkiva asu, jälleen! :) Kaivarin ranta onkin ihan huippu! Just viimeksi totesin Mr:lle, että voi kun täällä joskus taas voiskin vaan kävellä rauhassa, viime aikoina kun on ehditty ulos, on joka kerta ollut pakko juosta… Ehkä huomenna! Ja vuoden eka jätski, joo!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No on todellakin, jos asuisin Helsingissä kävisin siellä koko ajan, mutta onneksi meillä on täälläkin ihan lähellä kotia ihan kivoja merellisiä paikkoja :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Kiletämättä valitsin nimenomaan tuon pinkinsävyn geelilakkaukseen asuja piristämään, mutta toisaalta alkaa jo kyllästyttää :D

      Poista
  4. voi miten ihana asu! :) mä en oo vielä uskaltanut laittaa ballerinoja jalkaan tänä keväänä, nyt on kuitenkin niin kivat ollut että pitää varmaan uskaltautua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ballerinat jalkaan vaan, ainkin täällä tarkenee jo tosi hyvin ja baltsut ovat tulleet jäädäkseen!

      Poista
  5. Nätti asu ja kiitos housuvinkista, tarpeeksi lyhyitä housuja ei ole ole koskaan liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, jos vinkistä oli hyötyä :) Itse en tuntunut ennen koskaan löytävän housuja, mutta nykyään se on ihmeenkin helppoa?! :D

      Poista
  6. Kiitos farkkuvinkistä! :) Tilasin pari eri kokoa tilaukseen, harmi etteivät vaan tule kun vasta toukokuussa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, nuo onkin superkivat farkut kaikinpuolin! :) No voi harmi, jos toimituksessa kestää niin kauan, mutta kerro sitten ihmeessä kun farkut saat käsiisi, mitä mieltä olit :)

      Poista
  7. Kiva klassinen perus asu! Itse laitoin ballerinat eilen ekaa kertaan jalkaan... :)

    VastaaPoista