keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Another Spring Outfit






 trenssi & farkut Zara - huivi KappAhl, Hampton Republic 27 - laukku Mulberry 
pusero Vero Moda - ballerinat H&M - kello Daniel Wellington - aurinkolasit Ray-Ban 

Tässäpä taas yksi tavallinen kevätasu pääsiäisvapailta, taisi olla lauantailta. Trenssi ja kulutetut farkut ovat olleet viime aikoina todella kovassa käytössä. Vaikka tykkäänkin tuosta Geneven Zarasta ostetusta trenssistä todella paljon, ja olen myös onnistunut löytämään hyviä farkkuja viime aikoina, tämä hametyttö silti odottaa malttamattomana hamekelejä! Hameissa viihdyn kaikista parhaiten, mutta valitettavasti sama juttu ei ole sukkahousujen kanssa, joten hameet saavat odotella lämpimämpiä säitä. Toisaalta trenssin käyttöaika on varsinkin näin keväällä kohtalaisen lyhyt, joten täytyy ottaa tuosta suosikkitakista kaikki ilo irti. Trenssi on tosiaan ollut hyvä hankinta, ja vaikka vähän vaivaa piti sen eteen nähdä, oli se kaikki sen arvoista, takki on todella jämäkkä ja laadukkaan oloinen, vaikka onkin ihan vain Zarasta!

Asu oli tosiaan niin yksinkertainen kuin olla ja voi, mutta huivi ja kello sentään olivat uudet. Omistan vain muutaman "keväthuivin" joten tuo KappAhlin ankkurihuivi oli piristävä lisä kokoelmaan, en vain pysty vastustamaa mitään missä on ankkurikuvio! Daniel Wellingtonin kello on aivan ihana, varsinkin ihan vain valkoisen ja sinisen kanssa, onneksi viimein sen hankin. Vanha kunnon Mulberryn Bayswater pääsi myös pienen tauon jälkeen taas käyttöön, laukku jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen, vaikka Louis Vuittonin Petit Noé ja Neverfull ovat ehkä hitusen syrjäyttäneet kaikki muut laukut..

6 kommenttia:

  1. Tuo sama ankkurihuivi löytyy minultakin. Yleensä en löydä mitään Kappahlista, mutta tuota huivia en voinut jättää kauppaan :) Olisi muuten kiva saada sinulta joku kosmetiikka/kauneudenhoitopostaus, mitä luottotuotteita sinulla on jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä maku meillä, hih ;) KappAhlissa en ennen minäkään edes käynyt, mutta nyt kevääällä se on yllättänyt positiivisesti ja sieltä on löytynyt vaikka mitä!

      Voi kuule, kosmetiikka ei ole minun alaa sitten ollenkaan, olen huonoin antamaan vinkkejä :D Mutta katsotaan, jos saisin omia suosikkituotteita esiteltyä jossain vaiheessa :) Kiitos kun jaksat esittää toiveita! <3

      Poista
  2. Mikä merkki/sävy tuo ihana pirtsakka pinkki kynsilakka on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on geelilakkaus, jonka kävin siis laitattamassa ammattilaisella, sävy on kirkkain pinkki, joka valikoimassa oli :)

      Poista
  3. Oi että miten se DW:n nahkahihnainen kello oikein houkuttelee! :-) Tuo raidallinen on myös ihana, voi olla että tulee sitten hommattua vaihtoranneke kun ensin sen kellon hankkii ;) Ehkä kesällä!

    Mä en oo vielä uskaltanut balleriina-kautta korkata, ehkä viikonloppuna tai viimeistään ensi viikolla! Ihanaa, pääsen rapistelemaan kaikki ihanuudet papereistaan vihdoinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DW:n kelloissa on kyllä tosiaan sekin hyvä puoli, että hihnaa voi vaihtaa :) Minullakin oli tarkoitus hankkia kello vasta kesällä, mutta kun tarjous tuli vastaan oli pakko :D

      Ballerinat rohkeasti jalkaan vaan! ;)

      Poista