perjantai 3. toukokuuta 2013

Ostoslistalla - Punainen bleiseri

Kevääntullen vaatekaupat tuntuvat täyttyvän erilaisilla värikkäillä vaatteilla. Itse viihdyn paremmin neutraaleissa sävyissä, joissa aion jatkossakin pysytellä, mutta muutamia väripilkkuja ajattelin garderobiaani hankkia. Itse asiassa hankin jo jotain keltaista, mutta luulenpa, että yksi vaatekappale kyseistä väriä riittää ;) En hirveästi tosiaan väreistä välitä, mutta punainen miellyttää silmääni kovasti. Omistan jo punaiset Converset sekä punaisen hameen, mutta haaveissa olisi löytää kesäksi vielä punainen bleiseri.

Kokosin Zalandon  valikoimista muutamia kesäisiä asuja punaisen bleiserin ympärille. Vinkkinä muuten Zalandolta tilaaville; kannattaa aina tilata vaatteet valmistajan koossa (tuotteissa on sekä EU -koot, että valmistajan koot) itse olen useat kerrat tehnyt sen virheen, että olen tilannyt EU -koossa, koot ovat usein numeroa suuremmat kuin valmistajan koot, näinollen olen joutunut palauttamaan ja tilaamaan taas uudelleen. Kokoasia selvisi itselleni vasta kun otin Zalandon päähän yhteyttä asiasta. Esimerkiksi EU -koko 32 vastaa useimmiten kokoa 34 jne. 


1. bleiseri 2. pusero 3. aurinkolasit 4. ballerinat  5. hame 6. laukku Louis Vuitton


1. sandaalit  2. pusero  3. bleiseri 4. Laukku Louis Vuitton 5. shortsit


1. bleiseri  2. raitapaita 3. laukku Louis Vuitton 4. shortsit 5. ballerinat


1. bleiseri 2. raitapaita  3. laukku Louis Vuitton 4. hame  5. ballerinat

Punaisen bleiserin yhdistäisin simppelisti valkoiseen, navysiniseen, raitaan, beigeen sekä kultaisiin tai konjakinruskeisiin asusteisiin. Louis Vuittonin Neverfull Monogrammina tuntuu sopivan asuun kuin asuun ja en malttaisi enää mitenkään jaksaa odottaa, että sen oman laukkukokoelmani jatkoksi saan ;) Kultainen kello ranteeseen ja helmikorvakorut korviin, muuta ei kesäasu mielestäni kaipaa.

Olen tänään lähdössä töiden jälkeen käymään  Helsingissä ja ajattelin käydä ainakin Zarassa ja Mangossa katsomassa punaisten bleisereiden tilanteen, mikäli kaupoille ehdin. Sitä ennen kuitenkin yksi työpäivä edessä. Jos jotain hyvää tässä asuinkaupugissa on, niin ainakin se, että täältä pääsee suhteellisen nopeasti Helsinkiin autolla, varsinkin kesän mittaan tulemme käymään Helsingissä useasti :)

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Sulle sopisi kyllä punainen bleikku mahdottoman hyvin, kun olet tuollainen tumma kaunotar :) Odottelen oman bleiserin käyttöönottoa vielä jonkin aikaa, näyttäisi huomattavasti paremmalta rusketuksen kera, hih.

    Ainiin piti muuten mainita aikaisempaan postaukseesi kun puhuitte LV:n nimikirjaimista, niin niitä saa nykyään painatettua laukkuihin ihan Helsingin liikkeessäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos olet sitä mieltä :) Kyllä punaista bleikkua ainakin on sovitettava, vaikka kyllä värejä hieman vierastan... Olet oikeassa, rusketuksen kera näyttää kyllä kaikki paremmalta :)

      Kiitos tiedosta, en kyllä yhtään tiennyt, että painatuksia saa myös Helsingissä! Mietin vaan laukun jälleenmyyntiarvoa painatuksella, jos joskus vaikka kyllästyy...

      Poista
  2. Oi, ihania asuja! Suosittelen kyllä punaista bleiseriä, sillä saa niin helposti piristettyä asua kuin asua :) Omani ei ole mitään huippulaatua, mutta löysin sen Mangon alennusmyynneistä.

    Toinen asu on suosikkini, sillä beiget shortsit haluisin kovasti, samoin kuin tuommoiset sandaalitkin. Ja tuo laukku on kyllä upea :) Kiva nähdä, että Monogram sopii moneen asuun, sillä itsekin mietin sitä kuosiksi seuraavaan laukkuhankintaan. Mallista vaan en ole vielä satavarma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emmi! :) Sulla taisin punaista bleikkua ihaillakkin! :) Itse asiassa omistan tällä hetkellä vain kaksi sinistä bleiseriä, kaikki muut joutuivat myyntiin, joten bleisereistä on huutava pula :D Mangoon täytyykin mennä ensimmäisenä.

      Beiget perusshortsit ovat kyllä käytännölliset, sopivat moneen asuun :) Monogran-kuosi on yllättävän helppo yhdistää mielestäni, varsinkin kun omat asuni ovat niin simppelitä, itselläni on sellainen periaate, että maks. kahta eri kuosia asuun, esim. raita ja mono menee vielä yhteen, mutta kolmas kuosi samassa asussa olisi jo liikaa.

      Mielenkiinnolla jään odottelemaan laukku-postauksia ;)

      Poista
  3. Toisen kollaasin valkoinen toppi on täydellinen! Kivoja asukokonaisuuksia olet loihtinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, huolisin sen omaan kaappiini kyllä heti ja ei ole pahan hintainenkaan :) Kiitos, punaisen bleiserin metsästys on kova :D

      Poista
  4. eksyin ensimmäistä kertaa sinun blogiisi... aivan mahtavia yhdistelmiä!!! Olen seurannut useampia eri blogeja ja en ole ennen löytänyt näin lähelle omaa makua olevaa :) ...jopa jäätelöä myöten; sitruuna-lakritsi on NIIN hyvää!! Trenssit, converset, beige, valkoinen, tumman sininen... jep, osu ja upposi ;)
    Taisin jäädä koukkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kivasta kommetista, kiva että löysit tänne ja sydämellisesti tervetuloa! :)
      Sitruuna-lakritsin voittanutte ei kyllä ole ;)

      Poista
  5. Tykkään tosi paljon sun kollaaseista :) saan itekin niistä hirveesti inspiraatiota!

    VastaaPoista