sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Lace dress inspo


kaikki tuotteet täältä

Kuten tiedätte, olen vannomaton mekko- ja hametyttö. Kesällä kuljen mekoissa lähes aina, ja keväällä heti lämpötilojen salliessa otan ne käyttöön sukkahousujen kanssa, käyttöä jatkan myös pitkälle syksyyn. Kun taannoin julkaisin tämän asupostauksen, tuli kommenttiboksin puolella puhetta Espritin mekoista ihanan lukijan kanssa. Sattumalta sain samoihin aikoihin myös yhteydenoton itse brändiltä tutustua uuteen valikoimaan, joten suuntasin heidän nettisivuilleen samantien.

Muutama vuosi sitten minulta löytyi hyvinkin paljon brändin tuotteita, niin takkeja, kenkiä kuin mekkoja, mutta jostain syystä olin ihan uhohtanut tämän hyvän hinta-laatusuhteen omaavan merkin, vaikka olen aina ollut tuotteisiin tyytyväinen. Olen myös aiemmin tilannut usein nettikaupasta, toimitus on aina nopeaa ja postikulut aivan minimaaliset. Varsinkin heidän sini-valkoinen paksuraitainen mekko oli ihan lempparini aikoinaan, käytin sitä valehtelematta kyllästymiseen asti. Nykyisin se ei ole enää oikein tyyliseni, mutta löysin paljon makuani miellyttävää mallistosta nytkin. Innostuin, yllätys, taaskin eniten mekkovalikoimasta, josta löytyikin upeita versioita niin arkeen kuin juhlaan. Tulevan kesän juhlakausi alkaakin olla ihan käsillä, joten mikäli mekko on etsinnässä, kannattaa tutkia Espritin mallistot läpi, vielä näytti kokojakin olevan ihan kivasti jäljellä.

Itse tykkään helpoista vaatteista, jotka menevät arjessa kuin juhlassa, erilailla asustettuna. Esimerkiksi kollaasissa näkyvä pitkähihainen pitsimekko on juuri sellainen - kokosin sen ympärille muutaman idean yhdistelyyn. Arjessa käyttäisin kyseistä nahkatakin ja loafereiden kanssa, tai nyt vielä nilkkureiden. Mikäli trendikkäät loaferit vielä muuten puuttuvat, niin löysin tosi hyvännäköiset ja hinnaltaan ei päätä huimaavat popot. Juhliin sen sijaan heittäisin mekon päälle kevyen vaaleanpunaisen bomberin. Kyllä, bomber toimii minusta mainosti myös juhlissa, kun väri ja malli on vain oikea. Tähän settiin lisäisin vielä klassiset sandaletit, niin helppo juhla-asu on siinä. En myöskään koskaan kyllästy pitsimekon ja farkkutakin klassikkoyhdistelmään, johon kuuluu ehdottomasti kiilakorkoiset sandaalit, tämä setti nähdään päälläni joka kesä vuodesta toiseen. Farkkutakki on minusta ihan must kesällä, kun nahkatakki on liian kuuma toisinaan. 

4 kommenttia:

  1. Minun kaapissa löytyy Espritiä joka lähtöön. Viimeisimpänä kukallinen bomberi.Aivan ihana.
    Espritin mekot ovat ihania,hinta-laatusuhde kohdillaan ja mikä parasta mekko mallit ovat vartaloa imartelevia.
    Nyt onkin etsinässä ensi kesän juhliin pitsimekko. Täytyy käydä nettikaupassa vilkaisemassa.
    Minä ostan myös vaatteeni sillä perusteella ,että niitä voi pitää juhlissa ja arjessa,sillä ei ole mitään järkeä pitää kaapissa mekkoa,jota käyttää ehkä 1-3 kerta vuodessa.
    Ihanaa viikkoa!
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sinun aiempaan kommenttiisi tässä postauksessa viittasinkin :) Vau, kukkabomber kuulostaa hyvältä, rakastan kukkakuosia! Espritillä on minustakin yvä hinta-laatusuhde, mutta jotenkin olin unohtanut koko merkin? Tuntuu että käyn aina vain niissä muutamassa vaatekaupassa...
      Haluaisin itsekin pitsimekon, juuri pitkillä hihoilla, menisi tosiaan monessa :)

      Kiitos kommentista ja mukaaa viikko sinnekin! <3

      Poista
  2. Oletpa löytänyt kivan näköisiä juttuja Espritiltä. Tuollaiset loaferit onkin ollut etsinnässä ja nuo korkkarit/sandaalit voisi olla jopa mukavat jaloissa. :D itsekin olin ehkä vähän unohtanut merkin. Arkeen sopiva pitsimekko on ollut etsinnässä jo pitkään mutta aina on ollut joku vika niissä sovittamissani mekoissa. Mutta etsintä jatkuu.. :)

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä oli kyllä vaikka mitä ihanaa :) Loaferit on kyllä ihan must tänäkin kesänä. Hankin omani jo vuosi sitten ja odotan innolla, että saa taas käyttöön! Espritin kenkiä mulla oli aikoinaan ja ne oli hyviä, mutta tosiaan jotenkin koko merkki unohtunut? Ja ihan sama homma mulla pitsimekon kanssa! Hihallinen olisi saatava, tuo kollaasin vaikuttaa hyvältä..

      Poista